HTML

Lebukott a szervezett kommentező

2008.06.06. 21:34 :: Oroján Sándor

Egyik kommentezőnk rendkívül elővigyázatlan volt, és lelepleződött. "gondolkodó" rendszeresen magázó formában ír, "érdeklődő" pedig tegeződik, és azt állítja velem egy idős. "gondolkodó" 4-e óta nem ír, azóta jelent meg "érdeklődő", és kommentezik nagyjából azonos időpontban mint eddig "gondolkodó". Persze ennél látványosabb egybeesés is van: mindkettő ugyanazt az e-mail címet használja (ezt adminként látom), ez véletlen aligha lehet. Egyszerűen elfelejthetett váltani szegény, vagy nem tudta, hogy adminként ez látható.
"gondolkodó" február óta jelent meg nálunk, és azóta rendszeresen utánajár a dolgoknak. És persze felháborodik, hogy miért nem reagálok a "kérdéseire".
Tudjuk, hogy a Gyurcsány-blog baráti kommentezői is így szerveződnek... Megtisztelő, hogy ez az oldal is megér egy beszervezett véleményalkotót...

12 komment

Díjazták az informatikai vállalkozásokat

2008.06.05. 22:55 :: Oroján Sándor

Ma este, a Mariott szálloda Báltermében adták át az Informatikai Vállalkozások Szövetségének két díját, az "Év Informatikai Cégvezetője" és az "Év Fiatal Informatikai Vállalkozója" részére. A rendezvényre Nyitrai Zsoltot kabinetvezetőjeként kísértem el.
Az
Év Informatikai Cégvezetője Bozsó Julianna, a VirusBuster Kft. ügyvezetője lett, míg az Év Fiatal Informatikai Vállalkozójának Fazakas Andrást, a Nav N Go operatív igazgatóját választották.

4 komment

Megmenekül az egri kórház?

2008.06.03. 00:59 :: Oroján Sándor

Úgy látszik, az egri kórház dolgozói mégsem látják olyan rózsásnak a HospInvest által történő működtetést.  Vajon az orvosok, ápolók nem ismernék, micsoda egészségügyi "fejlesztések" mentek végbe Hatvanban vagy Gyöngyösön? Vajon nem tudják, milyen remek ellátásbiztonság-javulást értünk el, miközben váróllistáink is rövidebbek lettek? Itt dől meg a szocialista teória a HospInvesttel és a kórházprivatizációval kapcsolatban, mely szerint a privatizáció mintaértékű, pozitív lépés Hatvanban és Gyöngyösön. Valahogy kilóg a lóláb - mindenki tiltakozik, aki még teheti, és nyilván nem azért, mert buta.
Talán azért tiltakoznak, mert nem vettek részt a hatvani kórházbejáráson...

A téma aktualitását jelentő cikkek itt olvashatók:
http://agria.hu/article.php3?sid=8303&mode=threaded&order=0
http://agria.hu/article.php3?sid=8305&mode=threaded&order=0


28 komment

Túrkevén fociztunk

2008.06.02. 00:45 :: Oroján Sándor

Elődöntőig jutott csapatunk, az Öko-Zakó a Túrkevén megrendezett  III. Kelet-Magyarországi Fidelitas Focikupán. A 15:5-ös gólarány sem volt elég ahhoz, hogy a csoportmeccsek után fáradt, lesérült kapusunk miatt eredetileg csatárposzton játszó kapussal, csere nélkül felálló csapatunk nyerhessen a Kétpó S.E. hivatásos játékosaival szemben. Heroikus küzdelem után 1:1-es döntetlen született, a hetes-párbajban egy góllal többet szerzett ellenfelünk, így búcsúzni kényszerültünk a 15 csapat részvételével megtartott torna elődöntőjében. A Kétpót a pesterzsébeti Fidelitas csapata győzte le, így Zólyomi Matyiék nyerhettek idén (nekik ezúton gratulálok, és remélem, egyszer végre összesorsolnak minket vagy egy ágra kerülünk, mert régóta szeretnénk megmérkőzni egymással).

15 komment

süti beállítások módosítása