HTML

"Önök kérték": tanulmányi beszámoló

2008.06.14. 20:25 :: Oroján Sándor

Az utóbbi időben megszaporodtak a tanulmányi előmenetelemet firtató kommentek. Egyesek azt is tudni vélik (hallották már a városban), hogy olyannyira elmaradtam tanulmányaimmal, hogy a minimum 5 évnél tovább is élősködni fogok az állam nyakán, az adófizetők pénzén. Ennek okán úgy gondolom, ideje elejét vennem a további pletykálásnak.
Örömmel jelentem, hogy idén a mintatantervben előírt 30 helyett 33 kreditet teljesítettem, és emellett egy kémia szigorlaton is sikerült túlesnem a tegnapi nap folyamán. Ez utóbbit a tervezettnél hamarabb tettem meg, az utolsó évre már csak egy szigorlatom maradt, a matematika.
A következő évben a tantervben előirányzott 60 helyett csupán 54 kreditem maradt hátra, ebből 30 a diplomamunkám, amit terveim szerint még ősszel elkészítek, mert szeretném, ha jövő tavasszal egy esetleges előrehozott választásokra készülhetnék Hatvanban.
A következő két hétben (ami maradt a vizsgaidőszakból), vizsgák híján koncentrálhatok a foci EB-re, és a Viktortotóra :) Jó szórakozást Nektek is!

13 komment

Rubintmise Hatvanban

2008.06.10. 10:49 :: Oroján Sándor

Mint sokan biztosan tudjátok, csütörtökön délelőtt 10 órakor, a belvárosi templomban rubintmisét celebrál Balassay József atya. Ez alkalomból ajánlom figyelmetekbe Kovács János, egyháztörténész barátom cikkét.

Szólj hozzá!

Viktortotó

2008.06.09. 15:58 :: Oroján Sándor

EB-totót indított honlapján Orbán Viktor. A tippversenyben bárki részt vehet az alábbi linkre kattintva:
http://viktortoto.orbanviktor.hu/
Akinek kedve tartja, arra is szavazhat, hogy a fideszes politikusok közül
ki ért legjobban a focihoz.
Én Pelczné Gáll Ildikóra adtam voksomat, szerintem a "női megérzés" sokat számít.
A regisztrációhoz csupán e-mail cím és becenév szükséges.

10 komment

süti beállítások módosítása