HTML

Nyári szünet

2008.08.10. 16:00 :: Oroján Sándor

Kedves Olvasó!

Ezúton tájékoztatlak, hogy jövő héten nyaralásomat töltöm a Balatonnál, ezért a blog frissítésére előreláthatóan nem kerül majd sor.

2 komment

Fidelitas Nightlife (képek)

2008.08.04. 12:10 :: Oroján Sándor

A Fidelitas 2008-as Nyári Táborát Zánkán rendeztük. Habár a Fidelitas központi oldalán számos képgaléria jelenik majd meg (amint Wildner Dombi barátunk is kipiheni magát, és "cenzúrázza"), ;) addig is íme néhány hangulatkép - csak az éjszakára fókuszálva. Előbb néhány kulisszafotó a szerda hajnal 2 órától aznap 16 óráig tartó pakolásról. Barátaimmal a hangtechnikát és a bárpultot 14 órán keresztül installáltuk, hogy az esti megnyitóra és bulira minden készen álljon. Alább a munka eredménye látható, azt hiszem négy fantasztikus hangulatú bulit sikerült összehozni a változatos ízlésű társaság számára.

Szólj hozzá!

Kevesebb óvónő és látszategyeztetés

2008.08.04. 11:18 :: Oroján Sándor

A mai bizottsági ülésen a szocialisták megerősítették: az eddigi terveikkel ellentétben idén nem zárják be a Bajcsy úti óvodát. Habár ez előrelépés az eddigi tervekhez képest, az óvodafelújításról egyelőre lemondanak, és kevesebb óvónő dolgozik majd Hatvanban jövőre.
A MÁV-óvoda önkormányzati működtetésével Ságiné Szűcs Klára szóbeli tájékoztatása alapján a jelenleg az óvodában dolgozó 8 óvónői álláshely helyett 6-ot pályáztatnak meg, jelen állás szerint két óvónővel kevesebbet "vesz át" az önkormányzat, mint ahányan eddig dolgoztak ott, az alapítványi oviban.

A létszámcsökkentés technikai megvalósítása ugyan még nem teljesen tisztázott, úgy tűnik, az óvodai nevelés visszafejlesztése nem marad el. Nagyobb csoportok, kevesebb óvónő, kevesebb pénz. Nem ezt ígérték...

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása