HTML

Fidelitas MV Egerben

2009.06.13. 13:28 :: Oroján Sándor

Tegnap este ülésezett a Fidelitas Heves Megyei Választmánya. Az ülés előtt újabb négy fiatal lépett be az egri csoportba, és a választmányi ülésre is több, mandátummal egyébként nem rendelkező érdeklődő eljött.

Szólj hozzá!

Bizonyítványosztás - Sós menekült

2009.06.12. 22:59 :: Oroján Sándor

Férfiatlan módon viselkedett Sós Tamás, a megyei közgyűlés elnöke. Titkárnője hazudott hollétéről, mert letagadta, hogy az épületben lenne, később mégis összefutottunk vele és Merczel Józseffel (helyreigazítás: nem Merczel Józseffel, hanem Sós Tamás egy munkatársával, Bátka Lászlóval. Hátulról összetévesztettük őket, ezúton is elnézést a kellemetlenségért). Kéznyújtás nélkül, ijedten elfutottak, mert tudták, hazugságon kaptuk őket. Szerencsére Lombeczki Gábor barátom lefotózta a menekülő képviselőt...

Videó a sajtótájékoztatóról:


A bizonyítvány

Történt ugyanis, hogy mint a Fidelitas Heves megyei elnöke, bizonyítványt készítettem Sós Tamásnak, amit előre bejelentve kívántam neki átadni pénteken, a Megyeházán. Az Egerben tartott sajtótájékoztatómat követően, melyen bemutattam a bizonyítványt a média képviselőinek, felmentünk a megyei közgyűlés elnökének irodájához, becsöngettem, és a megbeszéltek szerint megpróbáltam átadni Sós Tamásnak a bizonyítványát. Közölték, hogy Sós nincs ott, majd a titkárnője jött oda hozzánk, az ajtó elé, és mondta, hogy Sós Tamás nincs a Hivatalban, és senkinek nincs joga átvenni egy küldeményt tőlem, talán hagyjam a portán. Ő (mármint a titkárnő) azért nem vette át, mert fél kettőkor lejárt a munkaideje, és már negyed három volt...


Bemutatom

A parkolóba menet azonban összefutottunk Sós Tamással és egy munkatársával, akik épp kijöttek a Megyeháza hátsó kijáratán, és mivel tudták, hogy lebuktak, szó nélkül elmenekültek.


Menekül Sós és munkatársa (utóbbi eltakarja előbbit)
 

Férfiatlan viselkedés ez a szocialista képviselők részéről, hiszen a bizonyítványosztás egy politikai geg, amitől nem kell annyira félni, felfoghatnák humorosan is. Ehelyett ők hazugságra kérték a titkárnőt, majd mikor lebuktak, menekültek, szó nélkül, mint valami kisdiákok, akiket elkapnak az iskolai vécében, hogy suttyomban cigiznek... (és a biztonsági övet sem használják, de ezzel már ne bántsuk szegényeket)


Sós még siet, munkatársa már nem
 


Úgy tűnik, a biztonsági övet nem használják

Szólj hozzá!

Korábbi SZDSZ-es a Jobbik kampányfőnöke

2009.06.08. 14:57 :: Oroján Sándor

Szólj hozzá!

Orbán Viktor a győzelemről

2009.06.08. 14:02 :: Oroján Sándor

1 komment

Nem kicsit, nagyon... :)

2009.06.08. 12:00 :: Oroján Sándor

Hatvanban és az eddig szocialistának hitt választókerületben (Hatvan, Lőrinci, még 12 település) is soha nem látott mértékű győzelmet aratott a FIDESZ. (bővebben a hatvanonline.hu-n) Az MSZP csak a harmadik, hiszen a Jobbik is megelőzte a HospInvest, iskolaösszevonás, parkolási és egyéb ügyek által sújtott pártot.

Külön öröm számomra, hogy a lakóhelyemet is magába foglaló, 8-as számú újhatvani, önkormányzati választási körzetben, ahol tevékenyen részt vettem a kampányban, az SZDSZ egyetlenegy szavazatot sem kapott. A jobboldalra 515-en, míg a szocialistákra 104-en voksoltak, ami hatvani és országos viszonylatban is kiemelkedő eredmény.

Emellett aggodalomra ad okot város szerte a Jobbik  térnyerése, hiszen úgy tűnik, egy nagyobb részvételi arány mellett a szocialistáknak a jobboldal megosztásával van esélyük "nevető harmadikként" körzeteket nyerni, esetleg megtartani többségüket.

Kiemelnék két gondolatot a tegnapi pártelnöki nyilatkozatokból.

Lendvai Ildikó "nem örül", hogy a Jobbik ilyen nagyot szakított a FIDESZtől.

Vona Gábor szerint a Jobbikra leadott szavazat nem elveszett voks többé.

Tehát: jobboldali ember, szavazz a FIDESZ helyett a Jobbikra, ezt üzenik kórusban a szocialisták és jobbikosok.

Talán így megtarthat pár várost az MSZP, talán így nem lesz a FIDESZnek kétharmada, talán így elmaradhat az elszámoltatás. Ne feledjük: Vona Gábor kijelentette, ők ellenzéki szerepre készülnek. Éppúgy a FIDESZ ellenzéke lesznek mint a szocik, és éppúgy a FIDESZ szavazataira hajtanak majd, mint a szocik. És éppúgy képtelenek lesznek változtatni az országos politikában, pár százalékkal ellenzékből, mint most a FIDESZ, habár alig hiányzik pár voks a többséghez.

Aki nem hiszi, hogy a jobbikosok és szocik egy húron pendülnek, nézze meg az alábbi videót (Salem nevű ember jelenteti meg, az index.hu videómegosztóján, csak hogy még egyértelműbb legyen):

Hazugságok és csúsztatások tömege olvasható a videóban, egyetlen célja, hogy a FIDESZre szavazó embereket átcsábítsa, vagy távol tartsa az urnáktól.

Ébresztő, jobboldaliak, különben kiéneklik a szánkból a sajtot, mint anno a MIÉPpel, Centrum Párttal...

2 komment

süti beállítások módosítása