HTML

Levettük a zászlót Egerben

2009.11.04. 21:23 :: Oroján Sándor

November 4-én, a forradalom leverésének évfordulóján az egri Fidelitas levette az '56-os, lukas zászlót az Egri Sortűz Áldozatainak Emléktáblájáról.

Szólj hozzá! · 1 trackback

November 4-e Hatvanban

2009.11.04. 20:25 :: Oroján Sándor

Hatvanban az '56-os áldozatok emlékművénél emlékeztünk közösen a forradalom november 4-i leverésére. Csontos Ferenc atyával együtt imádkoztunk a hősök lelki üdvéért, beszédet Szabó Zsolt, a Fidesz hatvani elnöke mondott.

Részletek a hatvanonline.hu -n.




Szólj hozzá!

Csapatépítő csocsóverseny Parádon (+képek)

2009.11.03. 17:13 :: Oroján Sándor

Október 31-én, a Parádé Sörözőben rendezett "Töklámpás Csocsópartyt" a Fidelitas. A parádi lányok nagyon kitettek magukért, hogy a több mint harminc, megyéből érkező fidelitasos jól érezze magát. Több helyi vállalkozó támogatásával jött létre a hosszú ideje legsikeresebb megyei csapatépítő rendezvény. A szervezők hidegtállal és gyönyörűen dekorált teremmel várták a megyéből, elsősorban Apcról, Egerből és Pétervásáráról érkező tagokat egy házi csocsóversenyre és azt követő bulira. A szerény hangosítást Lestyán "DJ Papas" Balázsnak köszönhettük, aki az országos Nyári Táborok hangulatáthoz is hozzájárul technikájával, szívével-lelkével.

1 komment

süti beállítások módosítása