HTML

Fogadóóra a TV Egerben

2009.11.22. 14:43 :: Oroján Sándor

A TV Eger stúdiójában beszélgettem Bérczessy Andrással. Október 19-i felvétel:

Oroján Sándor - Eger TV from Solver on Vimeo.

Szólj hozzá!

Érdemes aggódni?

2009.11.17. 19:05 :: Oroján Sándor

November 19-én két új országos rádió indul Magyarországon. A Danubius és a Sláger rádiók helyett jöhet a NEO és a Class FM.

Azóta kék-piros szalagot tűznek autójukra, akik tiltakoznak a frekvenciavásárlás ellen, mondván: politika az egész. Ma olvasható az index.hu -n, hogy a Danubius Rádió stábját gyakorlatilag változatlanul átveszi az utód, Jáksó továbbra is délutáni műsort vezet majd.

Borossal és Bochkorral más a helyzet. Őket a Sláger magánál akarja tartani, holott a hallgatóik nyilván szeretnének "velük ébredni" reggelente. A Slágernek azonban ez üzlet, és milliókról van szó, nem műsorról, és hallgatókról, szórakoztatásról. Boros és Bochkor ráadásul csillagászati összeget, 60 milliót kér évente FEJENKÉNT! az átszerződésért az index.hu információi szerint, így nem sikerült megállapodni.

Úgy látszik, a tiltakozás, az antennára szalagtűzés mégsem a hallgatókról, a szolidariásról, inkább társadalmi nyomásgyakorlásról, pénzről szól. Kicsit csodálkozom, hogy akkor, amikor tízezrek maradnak állás nélkül, százezrek éheznek az országban, a társadalom egy része egyes rádióműsorokért aggódik. Olyanokért, amelyek részben maradnak, és olyanokért is, amelyeket kizárólag üzleti érdekek miatt nem folytatnak. Én mindenesetre nem tűzöm ki a szalagokat, inkább szurkolok, hogy jó zenék, és az eddigieknél kicsit tartalmasabb beszélgetéseket halljak a kedvenc frekvenciámon...

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása