HTML

Önkénteseimmel pezsgőztünk

2010.05.01. 12:27 :: Oroján Sándor

A kampány végeztével ismét találkoztunk hatvani önkénteseimmel. Végre nem munkát osztottunk, hanem örültünk a kiérdemelt győzelemnek, a kétharmados sikernek, és Szabó Zsolt képviselővé választásának.

A kampány alatt is főhadiszállásként szolgáló étkezőben jöttünk össze, Magdinál, aki maga is önkéntes. Öszesen nyolcan voltunk, mert Veres István barátunk nem tudott eljönni. A találkát az eredményünk értékelésével kezdtük, miszerint ismét a hatvani átlagot teljesítettük, ebben az átlagnál korábban kicsit rosszabb helyzetben lévő körzetben. Köszönhető mindez az elmúlt két hónapban elvégzett nehéz munkának, a rengeteg házalásnak, plakátolásnak, újságkihordásnak.

Tegnap a "kemény mag" (Magdi, Enikő, Gyuri és én) egészen éjfélig kitartott, ha a család nem várt volna minket, és a pezsgő nem fogyott volna el, talán ott is aludszunk. :) Most 1-2 hónap pihenés következik, hogy nyáron újult erővel álljunk neki az önkormányzati választásnak...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr471966355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása