HTML

Közöny meg hallgatás

2010.05.14. 21:48 :: Oroján Sándor

Közmeghallgatás volt tegnap, a DALI-ban. Kicsit olyan érzés volt részt venni az eseményen, mint két éve vagy tavaly. Ugyanazok a problémák, ugyanazok a válaszok. És közben nem történt semmi szinte semmi. A Kölcsey utca továbbra is zajos, az utcák felújításának se híre, se hamva. Az esővíz áztatta házak ügyében sem tett semmit az önkormányzat.

Két dolgot javasoltam megoldásként: a Kölcsey utcaiak által javasolt szervizutacska megépítésének műszaki- és költségbecslését, valamint a Kölcsey utca végigjárását, és a problémák teljes körű felmérését, ugyanis itt beszakadt útfelülettől, méteres gazon át, kátyúkig és betömött árokig minden hiba felmerült. Az SzMSz (Szervezeti és Működési Szabályzat) szerint ezekről a javaslatokról a képviselő testület nem szavazhatott. Ehhez különösebb kommentet nem fűzök. Révész Péter ígérte, hogy ezt határozat nélkül is megteszik, és írásban referálnak nekem az eredményekről.

Az egész esemény konklúziója szerintem az, hogy ilyen formában a közmeghallgatásoknak semmi értelme. Az emberek sokszor jogos panaszait végighallgatjuk, de érdemi megoldás nem születik. Ráadásul mindezt évente megismételjük.

A hatvanonline.hu bővebb beszámolója itt elérhető

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr152003865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása