HTML

Új Európa tanterem Noszvajon

2010.12.11. 22:27 :: Oroján Sándor

December 10-én a noszvaji általános iskola is csatlakozott az Európa tantermek láncolatához, és felavattuk a 31 Európai Tantermet a megyében. Az iskola diákjainak műsorát követően egy EU-s zászlót adtam át Asztalosné Pap Ágnes igazgatónak, majd Őry Csaba EP-képviselő mondott rövid köszöntőt.

 

A tanterem felavatása egy ünnepélyes szalagátvágással történt meg. Végül, de nem utolsó sorban felvágtuk az óriási tejszínes-csokis tortát, amelynek marcipán-teteje az Unió zászlaját idézte, a gyerekek nagy örömére.

A Heves Megyei Önkormányzat Európai Információs Pontja azzal a céllal indította az Európa tanterem programot, hogy a tanulók minél többet tudjanak meg az Unió tagállamairól, a közösség felépítéséről, intézményeiről, és interaktív programokat szerveznek rendszeresen, hogy a tanterem funkcióját erősítsék.

A TVEger felvétele:

http://tveger.hu/hirekreszlet.php?hir=2258

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr512522934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása