HTML

Fogadás 2009

2010.01.02. 19:08 :: Oroján Sándor

December 28-án került sor Dr. Nyitrai Zsolt év végi fogadására, a Szent István Hotelben, Egerben. A hagyományos rendezvényt 2006 óta kabinetvezetőjeként szervezem, és kijelenthetem, hogy ez volt az eddigi legsikeresebb. Díszvendégként köszöntőt mondott Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a korábbi években pedig járt nálunk Schmitt Pál, Navracsics Tibor, Varga Mihály és Kubatov Gábor is.

A több mint száz vendég között jelen volt Habis László, Eger polgármestere, Lukács Tamás, országgyűlési képviselő, és a Fidesz megyénkben meghatározó politikusai mellett vállalkozók, színészek, borászok és más közéleti személyiségek is együtt koccintottak az est folyamán. Dr. Nyitrai Zsolt a program megnyitóján köszöntőjében a 2009-es évben végzett munkáról szólt, s a 2010-ben adódó feladatokat sorolta.

"A mérsékelt jobboldal történelmi lehetőség előtt áll. Az új rendszerváltoztatás azt jelenti, hogy a Fidesz és a kereszténydemokraták alkotmányt tudnak módosítani"- mondta Nyitrai.
A képviselő hangsúlyozta: jövőre a választási készület és a megfeszített munka kerül előtérbe, hiszen mindent meg kell tenni azért, hogy a Fidesz és szövetségesei nagyarányú győzelmet arassanak a választásokon.


A Fidesz jelöltjei Lezsák Sándorral és Nyitrai Zsolttal


Imre barátommal koccintunk az igaz szerelemre


A fiatalok szeretnek biliárdozni :))


Fidelitasosok Lezsák Sándorral és Zsolttal

Az évzáró rendezvényre idén ismét meghívást kaptak a Fidelitas legjobban teljesítő tagjai és vezetői.


Mi nyertünk... :)

2 komment

Száz éve született Jakab Antal

2010.01.02. 18:36 :: Oroján Sándor

Kovács János egyháztörténész barátom cikkét ajánlom figyelmetekbe, a száz éve született Jakab Antal gyulafeháérvári mégyéspüspökről.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása