HTML

Intel Challenge Budapesten

2010.10.07. 11:17 :: Oroján Sándor

Idén Budapest adott otthont az Intel nemzetközi versenyének, ahol fiatal vállalkozók és diákok vetélkedtek innovatív informatikai megoldásokra írt üzleti tervekkel. A 30 000 dolláros összdíjazású Közép-európai döntön 8 ország 15 csapata mérette meg magát.

A rendezvény fővédnöke dr. Nyitrai Zsolt államtitkár volt, az államtitkárság részéről pedig kollégáimmal segítettük a sikeres szervezést. A rendezvény egy hivatalos vacsorával nyílt meg, ahol Mark Harrisszel, az Intel európai, afrikai és közel-keleti kutatás-fejlesztésért és felsőoktatási programokért felelős igazgatójával köszöntöttük a versenyzőket és a nemzetközi zsűri tagjait.

Szólj hozzá!

Új ciklus, új feladat, új blog

2010.10.04. 11:21 :: Oroján Sándor

Mindenekelőtt gratulálok annak a rengeteg képviselőnek és önkéntesnek, akik az egész országban lábukat lejárva, éjszakákat átdolgozva lehetővé tették, hogy a Fidesz minden idők legnagyobb arányú önkormányzati választási sikerét érje el. Külön gratulálok Szabó Zsoltnak és a nyolc hatvani fideszes jelöltnek, akik kivívták maguknak a lehetőséget, hogy változtassanak az elmúlt évek gyalázatos időszakán városunkban.

Heves megye mától nem a szocialisták fellegvára, nem az utolsó vörös bástya, ahol a kórház eladó, az oktatás pedig a politikának kiszolgáltatott, elsorvasztandó terület. Örülök, hogy a fideszes többségnek én is részese lehetek a következő négy évben.

Az új ciklussal a blogom megújítását is tervezem mind tartalmi, mind formai szempontból. A megyei képviselőség, a Fidelitas Országos Választmányának alelnökeként és a kormányban folytatott munkám a figyelmemet megyei és országos ügyekre terelik, ez pedig új tartalmat is jelent majd a blogon. Kedves Olvasók, remélem, a hatvani hírek helyett szívesen olvastok a jövőben megyei munkámmal és a Fidelitasszal, a kormányzással kapcsolatos híreket is.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása