HTML

Kampánynyitó hatvani körzetemben

2010.02.14. 12:41 :: Oroján Sándor

Péntek este tizenöten gyűltünk össze a Kosztolányi utcában, egyik önkéntes barátunknál egy kopogtatócédula gyűjtés előtti kampánynyitó beszélgetésre. A hétvégén nagy erőbedobással jártuk a terepet mindannyian, összesen 18-an, a három esti hiányzóval kiegészülve.

A hatvani 8-as önkormányzati választókörzetben szívesen fogadtak minket, és általános tapasztalatunk az volt, hogy az emberek rendkívül kiábrándultak és csalódottak. Úgy érzem, április 11-e, a választás napja megkönnyebbülést, és fellélegzést hozhat minden magyar polgár számára.


Kampánynyitó megbeszélés

Szólj hozzá!

Kopogtatócédula gyűjtés megyeszerte

2010.02.14. 12:32 :: Oroján Sándor

Karácsondon, Gyöngyösön, Feldebrőn, Tófalun gyűjtött kopogtató cédulákat a Fidelitas Heves Megyei Kampánycsapat a hétvégén - természetesen azokon a településeken kívül, ahol egyébként is van alapszervezetünk. Egerbe is tíz fős erősítés érkezett vasárnapra.

Szólj hozzá!

Beindult a Fidelitas megyénkben

2010.02.12. 19:12 :: Oroján Sándor

A Fidelitas Heves megyében 12 településen gyűjti helyi önkéntesekkel a kopogtatócédulákat, emellett megkezdte működését a Fidelitas Heves Megyei Kampánycsapat is.

Szólj hozzá!

A betegek világnapja

2010.02.12. 18:34 :: Oroján Sándor

Kovács János egyháztörténész cikke:

Szólj hozzá!

Indul a kopogtatócédulák gyűjtése

2010.02.08. 16:53 :: Oroján Sándor

Felhívom kedves olvasóim figyelmét, hogy mától kézbesíti a postás a kopogtatócédulákat szerte az országban. Aki a Fideszt és szövetségeseit kívánja támogatni ajánlószelvénye átadásával, kérem, csak igazolvánnyal és hivatalos megbízólevéllel rendelkező fideszes önkéntesnek adja át!

Sajnos az EP-választás során is többen tapasztalták Újhatvanban, hogy valakik a "jobboldalnak" illetve "semlegesnek" gyűjtöttek cédulákat, és hamisan állították, hogy a Fidesznek is elviszik azt...
Ha a kopogtatócédulák gyűjtésével kapcsolatban visszaélést tapasztalsz, kérlek, jelezd hatvani munkatársunknak a 06-30/626-9336-os mobilszámon vagy a hatvan@fidesz.hu email címen.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása