HTML

Dömötör Csaba a YEPP elnöke

2011.05.17. 22:36 :: Oroján Sándor

Szombat este „történelmi pillanatnak” lehettek részesei a Fidelitas delegáció tagjai Berlinben. Több mint 30 ország jobboldali, polgári és kereszténydemokrata fiataljainak ernyőszervezete a YEPP, tisztújítást tartott a német fővárosban. A világ egyik legnagyobb és legjelentősebb ifjúsági-politikai családjának küldöttei Dömötör Csaba személyében magyar elnököt, a Fidelitas jelöltjét választották meg az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének (YEPP) vezetőjévé.

 

Szervezetünk korábbi külügyi kabinetvezetője egy horvát ellenjelölttel szemben magabiztos többséggel szerzett mandátumot. A berlini eseményen többek között felszólalt Angela Merkel német kancellár és Wilfried Martens, az Európai Néppárt elnöke is. Dömötör Csaba, aki jelenleg a Fidesz brüsszeli EP-delegációjának munkatársa, az első elnök a YEPP élén, aki új uniós tagországból érkezik. (fidelitas.hu)

Csaba Heves megyéből, a gyöngyösi Fidelitas éléről kezdte politikai pályafutását, így mi, Heves megyei fidelitasosok, különösen büszkék vagyunk rá.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása