HTML

Jelölt a Heves megyei Fidelitas

2011.06.12. 13:50 :: Oroján Sándor

Szombaton, Egerben tartotta ülését a Fidelitas Heves megyei választmánya. Az összejövetel célja az volt, hogy a júliusban esedékes országos tisztújító kongresszusra elnököt és alelnököket jelöljön. A választmány tagjain kívül több érdeklődő is érkezett, az ülés végére pedig befutott Ágh Péter országos elnök, Demeter Zita OV-alelnök és két budapesti alelnökaspiráns: Király Erzsébet és Vincze Ágnes.

A 22 tagú választmány minden döntését egyhangúan hozta. Elnöknek Ágh Pétert jelöltük, alelnöknek pedig rajtam kívül az alábbi személyeket javasoljuk a Kongresszus figyelmébe: Mihalovics Péter, Zsiga Marcell, Kérdő Zsuzsa, Balogh Gergely, Rónaszéki Nóra, Vizin Tamás, Várfi András, Magera Tibor, Király Erzsébet, Vincze Ágnes, Vörös Ádám, Karácsony Ádám, Csepreghy Nándor, Domonyi Zoltán.

Ahogy azt év elején bejelentettem, szívesen vállalnám az alelnökséget a következő két évre, és örülök, hogy eddig minden megyei választmány megtisztelt jelölésével. Pest megye és Borsod megye után Heves volt a harmadik, ahol "megtettük tétjeinket", az elnökjelöltté illetve alelnökjelöltté váláshoz 7 megye ajánlására van szükség a Fidelitasban.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása