HTML

Köszönöm, Fidelitas

2011.07.17. 21:50 :: Oroján Sándor

A Fidelitas X. Tisztújító Kongresszusán, 336-ból 265 szavazattal alelnöknek választottak vasárnap.


Elnök és emberei

Itt is köszönöm a támogatást minden küldöttnek, megtisztelve érzem magam, és remélem, a következő két évben sok munkával, jó ötletekkel szolgálhatom meg a bizalmatokat.


nyílt szavazás alapszabály-módosítás ügyében

2 komment

Itt az idő

2011.07.14. 11:15 :: Oroján Sándor

Ez a hétvége fontos időszak a Fidelitas életében, hiszen ismét elnököt és alelnököket választunk. A debreceni Kongresszusra a szervezők hónapok óta lázasan készülnek, Kérdő Zsuzsa és társai  nagyon színvonalas rendezvényt ígérnek a küldötteknek valamint a Kongresszus vendégeinek.

Én bevallom, picit izgulok. 11 éve vagyok a Fidelitas tagja, és ez az első olyan alkalom, hogy több száz küldött bizalmát, támogatását kérem, hogy a szervezet alelnöke lehessek. Annak a szervezetnek, amelyiknek tagjaként gyerekkorom óta a legjobb nyári táborokat, szülinapi és szilveszteri partykat köszönhetem.
Apropó: szombat este egy lufizással, fallabdával, megnyitó beszéddel összekötött bizarr buli lesz a Fontanaban, ahol egy pohár rozéfröccs mellett minden érdeklődőnek szívesen beszámolok alelnöki terveimről. Vasárnap pedig szavazzatok rám, és egyben sok sikert kívánok jelöltársaimnak is. :)

Szólj hozzá!

Alelnöknek indulok

2011.07.12. 14:17 :: Oroján Sándor

Július 16-17-én tartja tisztújító kongresszusát a Fidelitas, idén először én is megméretem magam az alelnöki tisztségért. Habár sokszor, sok helyen elmondtam a terveimet, és a Fidelitas tagjai jól ismerik, mit tartok fontosnak a szervezetünk számára, a Kongresszus előtt röviden, írásban is megfogalmazom a két "vesszőparipámat".


A Fidelitas jövőjéről beszélgetve :)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása