HTML

Új ügyvivői megbízás

2011.10.21. 12:42 :: Oroján Sándor

Mától Koszorús László felkérésére a Fidesz Infokommunikációs Munkacsoport ügyvivőjeként is dolgozom. A jövőbeni munkáról, a megbízásról a fidesz.hu-n jelent meg sajtóközlemény:

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Infokommunikációs Munkacsoportjának tevékenységét a jövőben Koszorús László országgyűlési képviselő mellett Oroján Sándor ügyvivő is segíti.

A Munkacsoport üdvözli az elmúlt időszakban, az infokommunikáció területén elért kormányzati eredményeket. A 2010 óta eltelt időszak sikere, hogy Magyarország új alkotmányába bekerült egy passzus, mely szerint az infokommunikáció, a modern technológiák használata elengedhetetlen egy polgárbarát állam és közigazgatás kialakításához. Megteremtődött a lehetősége egy negyedik mobilszolgáltató piacra lépésének, és beindultak az Új Széchenyi-terv kis- és középvállalkozások informatikai beruházásait támogató pályázatai is.

További sikerként értékeli a Fidesz Infokommunikációs Munkacsoportja, hogy a kormány első ágazati stratégiaként fogadta el a Digitális Megújulás Cselekvési Tervet, amely a további fejlődés útját nyitja meg az IKT-szektor számára.

A fentiek miatt a Fidesz Infokommunikációs Munkacsoportja nagyobb hangsúlyt kíván fordítani az iparág számára fontos infokommunikációs stratégia megvalósításának támogatására, és rendszeresen figyelemmel kíséri a Digitális Megújulás Cselekvési Tervben foglalt mérföldkövek teljesülését. Az ügyvivő megbízásának célja, hogy ezt a tevékenységet segítse, és hozzájáruljon a Munkacsoport növekvő szakértői feladatainak hatékony ellátásához.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása