HTML

Megerősített elnöki tisztség

2012.04.05. 19:20 :: Oroján Sándor

A Heves megyei közgyűlés legutóbbi ülésén az új önkormányzati feladatokhoz jobban illeszkedő bizottsági struktúrát fogadtunk el. Mivel a jövőben a megyék fejlesztési feladatai megnőnek, az intézményfenntartói szerepkör viszont megszűnt, Heves megyében három állandó bizottság segíti majd a közgyűlés munkáját.

A döntés értelmében a Fejlesztési és Nemzetközi Ügyek Bizottságának, a kilenc fős, úgynevezett "nagy bizottságnak" továbbra is elnöke maradok, míg a pénzügyi bizottságot Nagy Imre szocialista képviselő, az ügyrendit pedig Sveiczer Sándor frakciótársam vezeti majd.

Az új struktúrában a fejlesztési bizottság több átruházott hatáskörrel is rendelkezik majd, ami a megszűnt Regionális Fejlesztési Tanácsok számos jogkörét is magában foglalja.

Az új bizottsági struktúra itt elérhető.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr984366121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IgazsagPillanata 2012.04.14. 09:18:06

Kedves Sándor,

elolvastam a Schmitt Pál védelmére írt januári írásodat.

Pár dolgot nem értek, amikor azt írod:

1,"Ha így lenne,( plagizált) az tényleg rossz példa minden fiatalnak, és devalválja a tudást, mint társadalmi értéket. De ez olyan nagy dolog, hogy emiatt le kéne mondania Schmitt Pálnak?"

Hogy is van ez pontosan? Elismered, hogy Schmitt cselekedete rossz példa, majd azt írod utána ez nem is olyan nagy baj amit csinált. Sem logikailag és morálisan nem védhető. A morálról jut eszembe...

2, Azt írod: "Schmitt Pál számomra olimpiai bajnok, egyenes jellemű, példamutató ember, akire felnézhet Magyarország"

Schmitt Pál minden, csak nem egyenes jellemű ember. Te is tudod hogy nem az,( a kompromitálhatósága miatt lett elnök, semmi másért) hiszen Köztársasági Elnökként hazudott a rádióban, hogy nem plagizált. Ő hazudott és plagizált, te meg ezzel a buta és seggnyaló írásoddal eladtad a lelked. Ezzel az írásddal igazi politikussá váltál aki opportunista, és jellemtelen féreg.

Tényleg, most hogy alszol, hogy a bepalizott Páli már nincs a helyén?
Nincs benned szégyen az írásod miatt?
süti beállítások módosítása