HTML

Eredményes együttműködés az Intellel

2012.11.05. 18:47 :: Oroján Sándor

Digitális táblán oktatható tananyag került honosításra, akkreditált tanár-továbbképzés zajlik, kezdő hazai vállalkozások kaptak lehetőséget innovatív termékeik létrehozásához, és megannyi apró eredménye van a magyar kormány és az Intel Corporation, a világ legnagyobb processzorgyártója közötti együttműködésnek, melyet dr. Nyitrai Zsolt, korábbi infokommunikációs államtitkár és John Davies, az Intel alelnöke írtak alá 2010-ben. Az eredmények és a jövőbeni tervek megvitatásáról nyílt szakmai beszélgetést rendezett október utolsó napján a Fidesz Infokommunikációs Munkacsoportja Budapesten, a Fidesz Lendvai utcai székházában. 

A közel két éve aláírt egyetértési nyilatkozat egyszerre szolgálta az e-befogadás ügyét és az oktatás modernizációját. Létrejött egy digitális eszközökkel, modern, Intel által fejlesztett, világszinten elismert, korszerű tartalmat oktató iskola is Budapesten, ami kompetenciaközpontként szolgál minden magyar közoktatási intézmény számára. 

1_1.jpg

Oroján Sándor, a Fidesz Infokommunikációs Munkacsoportjának ügyvivője, mint az együttműködés projekt-menedzsere vezette a beszélgetést és számolt be az együttműködés eredményeiről és a jövőbeni lehetőségekről. A beszélgetés során civil szervezetek vezető képviselői, a munkacsoport tagjai tették fel kérdéseiket, illetve fogalmazták meg az együttműködés lehetséges folytatására vonatkozó javaslataikat. (forrás: infoter.eu)

4.jpg

John Davies, az Intel alelnöke

3.jpg

Kerékgyártó Sándor, az Educatio Kft. igazgatója

 

5.jpg

2_1.jpg

6.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr1004892289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása