HTML

8 éves a facebook

2012.02.01. 21:44 :: Oroján Sándor

Pénteken 15 órakor, a Menta Teraszon szervez műhelybeszélgetést az Informatika a Társadalomért Egyesület a közösségi média jelenlegi helyzetéről és a várható trendekről. Az eseményen a résztvevők és a téma szakértői kötetlen formában vitathatják meg az olyan aktuális kérdéseket, mint a személyes adatok védelme a közösségi tereken, a demokratikus érdekérvényesítés új formáinak megjelenése, a kiskorúak védelme az online felületeken, a vírusmarketing és egyéb befolyásolási technikák, valamint az új típusú közösségi médiamodellek térnyerése.

Gerényi Gábor az Index.hu társalapítója, Fromann Richárd szociológus, Balogh Ákos Gergely a mandiner.hu főszerkesztője, Bányai Zsolt a Virgo Systems vezető tanácsadója mellett én is részt veszek a beszélgetésben, mint a Fidesz Infokommunikációs Munkacsoportjának ügyvivője.

A rendezvény nyitott, minden résztvevő hozzászólhat majd, így a téma iránt érdeklődőknek igazán izgalmas programnak ígérkezik.

 

Szólj hozzá!

Fidelitas Bál 2012

2012.02.01. 21:38 :: Oroján Sándor

A Budapesti Fidelitas idén, február 18-án, (szombaton) ismételten megrendezi a már hagyományosnak mondható, nagy sikerű jótékonysági bálját. Az elmúlt években is jelentős értékű adományokat gyűjtöttünk össze, többek között a Vakok Batthyány László Gyermekotthona, a Bethesda Gyermekkórház, valamint a Csángóföldön élő Lőrinc Celesztin javára.

Helyszín a Columbus Rendezvényhajó, jelentkezni a bal.fidelitas.hu -n lehet.

Szólj hozzá!

Videóinterjú az infoter.eu -n

2012.01.31. 18:42 :: Oroján Sándor

A múlt heti munkacsoport ülést követően az infoter.eu készített videóinterjút Vályi-Nagy Vilmos helyettes államtitkárral és velem, mint a Fidesz Infokommunikációs Munkacsoportjának ügyvivőjével.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása