HTML

Parkolók és a környezetvédelem

2008.01.08. 19:48 :: Oroján Sándor

A parkolási díj bevezetése Hatvanaban káros a környezetre.

2008. január 1-től a városközpont területén fizetni kell a parkolásért. A minimálisan megváltható időtartam egy óra, ára 140 Ft.

A szocialisták, lokálpatrióták elérték, hogy a hatvaniak több ideig keresnek parkolóhelyet mint korábban, kisutcákban furikáznak, gyorsítanak, lassítanak, égetik az üzemanyagot. Nő a levegő szennyezettsége, több energiát használunk, mint eddig.

Emellett a kihelyezett automaták működtetése energiát, papírt igényel, amit a gyakorlat szerint a közterületen elhelyezett kukákba dobnak a várakozók. Ezt mind megspórolhattuk volna a FIDESZ által javasolt Európai Modellel.  Nemcsak a lakosok pénztárcája, de a környezet is jól járhatott volna.

És akkor nem számoltunk a bosszúsággal, a pénzváltással eltöltött fölösleges idővel, aminek szintén vannak környezeti vonatkozásai, de ennek tárgyalása túlmutatna a blog műfaja által megengedett kereteken…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr37289902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása