HTML

Politika - fiatalosan

2008.01.23. 23:08 :: Oroján Sándor

„Elmondom, miért vagy itt. Azért, mert tudsz valamit. Bár magad sem tudod, mi az. De érzed. Érezted egész életedben. Zűr van a világgal. Nem tudod, mi, de létezik. Mint szilánk az agyadban… Ami megőrjít.” (Morpheus)

   

A blog nyilvánosságot teremt. Egyszerre lehetőséget és igényt az igaz beszédre, a következetes politikára. A politikára,  amely kiállja az idő próbáját.

„Zűr van a világgal”. A hibának, a hazugságnak, a lopásnak nincs következménye. A híreket szelektálni kell. Olvasni kell a sorok között. Vagy már azt sem érdemes.  Sokan úgy érzik, a politikusok nem törődnek velük, csak saját zsebükkel. Ezt az oldalt azért hoztam létre, mert hiszem, hogy szakíthatunk a sablonos politikával, a megszokott keretekkel. Lehet politizálni másképp is. Őszintén. Lelkesen. Némi humorral.

Fiatal vagyok és optimista.  Hiszek abban, hogy ez a blog néhány dolgon változtat:

  • Az olvasók, választók véleménye gyorsabban, közvetlenül eljut hozzánk
  • Az emberek a négyévenkénti választás mellett is beleszólhatnak a politikába - ami értük van, róluk szól
  • Azok az információk, amelyeket eddig „megszűrt” a média, nyilvánosságra kerülnek
  • A testületi ülésen történtek nem maradnak többé a négy fal között 


A titkolózásnak, a száz apró trükknek, a pénzen vett hatalomnak lassan, de biztosan befellegzik.

A blog lehetőség és kötelezettség is egyben. Sokan félnek tőle, mások fizetett kommunikátorokkal íratják „személyes” blogjukat. Ez a blog más. Nem objektív, nem kiegyensúlyozott, nem tökéletes. Csak olyan, amilyen én magam is vagyok.

2008. január 23. 

    Köszöntelek blogomon!
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr31309374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása