HTML

Meghívó

2008.02.05. 21:37 :: Oroján Sándor

Kedves Blogolvasó!

Ezúton szeretettel meghívlak képviselői fórumomra, amelyet február 11-én, hétfőn tartok este 18 órai kezdettel a központi könyvtárban (volt Ady Endre Könyvtár).

Itt személyesen is beszélhetünk, nyilvánosan is felteheted kérdéseid.
És itt kerül nyilvános bemutatásra ez az oldal is.

Gyere el, és hozz magaddal még egy embert! :)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr94326975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borona 2008.02.08. 20:10:47

Hát sikerült sanyinak! Létre hozta ezt az ego lapot. Sanyika, eddig is nagy arcod volt! Hogy lehet valaki magától ennyire elszállva? Nincs önkontrolod? Vedd már észre magad! Senki vagy és az is maradsz! Egy balfasz, román gyökerekkel. Sanyika dolgozz inkább, azzal nagyobb hasznot hajtasz a társadalomnak.

Oroján Sándor 2008.02.09. 03:03:56

Köszönöm az építő jellegű kritikát :)

Tibicsoki 2008.02.10. 15:01:01

borona
látom van önkritikád, ezért meglepően jó névválasztás. Aki ilyen hozzászólásra képes csupán, annak tényleg elboronálták az agyát, szétaprították az összes rögöt, ami értelmes gondolatot teremhetne odabennt.
Nem gondolom, hogy a balf*sz meg hasonlóknak helye lenne egy bologon, bár ha valaki csak erre képes, amúgy sem túl méllyenszántóak a gondolataid, még le tudod írni, hogy senki meg, hogy román... gtarulálok. Szeretnélek felvilágosítani, hogy az ország neve és a benne élők nemzetisége nem feltétlenül ugyanaz...vagy szerinted ha kilépek az országhatáron akkor már nem vagyok magyar, hanem pl átváltozok nigériaia őslakosnak, mert éppen oda utaztam... na erre mondják egyébként, hogy balf*sz! Nem is elemezném tovább, egyszóval primitív vagy, "nem kicsit, NAGYON". (idéztem egy Sándornál is többet dolgozótól, aki szintén blogon csöpögteti anyatejét a szopósmalacoknak...)

borona 2008.02.11. 14:50:51

Ez felháborító!
Nem gondoltam volna, hogy visszaélnek a nevemmel. Más- hatvani blogon - írtam" borona" néven. Már régen nem teszem, mert személyemet és családomat támadás érte, illetve az érintettek nem birták a kritikát.

Sanyika!
Én SOHA nem használtam trágár szavakat, és nem tettem ilyen - az ön származására pejoratív- megjegyzéseket. SOHA nem lennék erre képes. Aki ezt tette gondolom, arra számít, hogy mások is olvassák azok közül akik azt a másik blogot és rám gondolnak.
Önmagát járatte le ez az ember(?).
Egy építő jellegű kritikám lenne azért. Nagyon inpozáns a bemutatkozó anyaga, csak a munkahelyéről nem írt. ( mi volt ez első munkahelye, milyen munkakörben dolgozik stb)
Sanyi!
Nem fogok ide írni. Minden a volt "blognevemmel" való visszaélést kikérem magamnak!
Annak a kulturálatnak egyénnek pedig javasolnám, hogy moderálja magát!

Az igazi BORONA

Oroján Sándor 2008.02.11. 21:10:48

Hát, ez a blog hátránya is (ami az előnye) - mindenki felírhat rá, az álneveket nem ellenőrizhetjük.
Sajnálom, hogy visszaéltek a neveddel. :(
süti beállítások módosítása