HTML

Vita vasárnap, a Dió Rádióban

2008.02.27. 23:00 :: Oroján Sándor

Vasárnap reggel 9 órától 10 óráig, élő adásban kerül sor a tandíjjal kapcsolatos vitára. Előreláthatóan a 60 perces műsorból 35-40 perc nettó beszélgetésre van lehetőség.
Jánosi Zoltánt felhívtam délután, és ezt a megoldást javasoltam neki, hiszen az Eger TV igen körülményes lett volna. Jánosi elfogadta.
A moderátor Pócs József lesz.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr17357456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carnivora (törölt) 2008.02.27. 23:03:02

Az nem jó olyankor a normális emberek alszanak :(

Sivatagi Sas 2008.02.28. 00:21:15

Nem mondanám. Ha valaki időben lefekszik és hajnalban nem kel fel házkutatás miatt, kényelmesen ébren lehet.

Sivatagi Sas 2008.02.28. 00:45:44

Ma este a TV vitában pokorni csak hápogott, különösen akkor amikor emlékeztették őket, hogy ők SZÓ - SZERINT ezt a rendszert akarták bevezetni anno. Na erre kössön csomót valaki...

Oroján Sándor 2008.02.28. 09:46:22

Több mint tízéves sztorival jöttök.
Ha olyan jó ez a tandíj, miért tagadtátok le a kampányban (sőt még utána is) hazugok?

Sivatagi Sas 2008.02.28. 12:17:09

Majd a rádióban...

Dr.Housejohn 2008.02.28. 15:20:35

sanyika!

Pont te mondod, hogy ki milyen régi történetekkel jön és írkál???
Akkor kezdhetnénk rajtad: hogy is van ez a Fidelitas??? ki is a hatvani elnök?kinek a neve szerepel a honlapon? Szabó Alexandra,(pont ugyan úgy került a Fidelitas élére mint te) aki már legalább 4 éve elköltözött Hatvanból Pécsre, hogyan lehet ő elnök?vagy távirányításban irányítja a nem létező szervezetet? kérlek szíveskedj frissíteni az adatokat és csak a valós tagságot feltenni, ne azzal a tagsággal kérkedj, amit annak idején még a Barócsi Barbara akkori elnök vezetett, mivel azok a tagok nagy része már nem is Hatvani lakos vagy az örök vadászmezőkre költözött, de tenálad Fidelitas tag még a mai napig is!!???Ez mutatja mennyire "jó" szervezőképességgel rendelkezel, hogy még a helyi Fidelitas csoport tagjait sem tudod. De a Barócsi Barbarát annak idején egyik napról a másikra te váltottad le önkényesen.Pénteken még ő volt az akkoriba jól működő Fidelitas elnöke és már hétfőn bejelentetted hogy én vagyok és kész kineveztem magamat én a sanyika, ekkor hullott szét a csoport, de te azóta fantomcsoporttal "dolgozol"
Hát tudod ez vagy te ez minősít téged!

Dr.Housejohn 2008.02.28. 15:25:53

Választás!

sanyika ne a blogodon bájologj, hanem inkább szervezd meg a nem létező csapatodat és kezdjél neki kampányolni, vagy segítesz az MSZP-nek??????hogy akaratosan nincs kampány??
Szégyen a kampányfőnökre úgy tudom oda is te nevezted ki önmagadat, de ez tenálad már várható volt!!!!!
Szavazókörzetekbe hány fidelitas tag van delegálva, megfigyelőként?vagy itt is egyenes utat biztosítasz a szociknak?
Szégyen és gyalázat rádnézve, é te akarod képviselni a hatvani lakosok ügyeit a testületben?
Ezek mind tények nem csak légből kapott állítások amiket te szoktál produkálni!
Persze neked nem számít semmi mivel elég vastag bőr van a képeden és ha lek....nek oda tartod a másik elpiruló feledet is!!
Ezkkel a dolgokkal kellenne foglalkozni nem csontig nyalni és magadat eladni!!!!!

Carnivora (törölt) 2008.02.28. 15:46:22

Nem Ivett a Fidelitas hatvani elnöke?

László 2008.03.01. 12:20:31

Csak azt meg tudnám már egyszer érteni, hogy egy tandíjjal kapcsolatos vita időpontjának bejelentésére miért kell pl. most Dr. Housejohnnak egy egészen más témával előjönnie?
Egyébként gozzászólásaiból vélhető, hogy nem is tagja a Fidelitasnak, akkor meg miért kell egy szervezet belügyein rágódnia?
Egyébként meg a szavazókörzetekbe nem megfigyelőket, hanem szavazatszámláló bizottsági tagokat delegálnak, pártok.
Kíváncsian várom, hogy a vasárnapi vita vajon változtat-e valamit egyes itt ir(t)ogatók véleményén. Csak egy árnyalatnyit legalább.
Vagy vitázgathatna Jánosi Zoltánnal akár Ciceró is, az előre borítékolható, hogy szemernyit sem változnak az álláspontok? Félő, hogy az utóbbiban több azigazság.

Carnivora (törölt) 2008.03.01. 15:52:32

reakcio.blog.hu/2008/03/01/regi_magyarorszag_nepszavazasi_kampany_iii

érdemes elolvasni :D

"Előre kell bocsátani, hogy nem könnyű nekik: évek óta rájuk jár a rúd. Nem kicsit, nagyon. Elnök elnököt, botrány botrányt követ - ott voltak például a gombamódra szaporodó vasi csoportok, ősz óta pedig Zuschlag János mellett számos ilyen-olyan szintű FiB-vezetőt gyanúsítanak a volt képviselő ügyében. Ehhez jön még, hogy nehéz hitelesen érvelni a tandíj mellett, ha 2 éve még azt mondták, hogy nem lesz tandíj, aztán pedig arról beszéltek: csak az utólagos fizetést támogatják. Persze ezt a helyzetet elsősorban anyapártjuknak és személyesen Gyurcsány Ferencnek köszönhetik, valószínűleg nem sok beleszólásuk volt, hogy merre halad a Dzsungelben a macsetával a Főnök. Nem csoda, hogy úgy érezték, ráfér a szervezet arculatára némi frissítés. FIB-ből F!B lettek, a régi logót lecserélték, a honlapjuk dizájnja is megújult."

:D

süti beállítások módosítása