HTML

Dől a hülyeség

2010.03.19. 10:04 :: Oroján Sándor

Vona Gábornak igenérdekes felfogása van a demokráciáról. Ezt a beszédrészletet ezért a jobbikos portálokon egyszerűen kivágják, és enélkül közlik a "teljes beszédet". Hazudni sem szép dolog, de ekkora baromsággal hülyíteni az embereket, az mármár "politikai bűnözés".

2 komment

Hoztunk meleget

2010.03.18. 12:50 :: Oroján Sándor

Tegnap még hideg szél fújt, mára viszont beköszöntött a jó idő. A Fideszre és a Fidelitasra mindig lehet számítani... :)

"Ma mindenhol csökken a felhőzet, kellemes, napos tavaszi időre számíthatunk. Tovább melegszik a levegő. A hétvégén helyenként már a 20 fokot is megközelíti a hőmérséklet csúcsértéke." (idojaras.hu)

1 komment

Standoltunk Újhatvanban

2010.03.18. 12:47 :: Oroján Sándor

Incze Enikővel, körzetünk egyik önkéntesével standoltunk ma délután Újhatvanban, a Coop előtt. A fagyhalál kerülgetett minket a hideg szélben, de nem baj: vágjuk a centit. :)

1 komment

Oroszok és a Jobbik

2010.03.17. 13:08 :: Oroján Sándor

Szeretettel ajánlom kedves olvasóim figyelmébe Szánthó Miklós barátom cikkét a konzervatorium.blog.hu-n a Jobbik külpolitikai elképzeléseiről.

Szólj hozzá!

Bo-ring Grand Prix

2010.03.16. 10:41 :: Oroján Sándor

Azt hittem, csak én untam halálra magam a hétvégi forma-1 alatt, kritikát egészen idáig alig olvastam a magyar sajtóban. Palik László, akit egyébként nagyon kedvelek a suta beszólásai és tagadhatatlan szakértelme miatt, úgy kommentálta utólag a bahreini nagydíjat, mint egy izgalmas, taktikus versenyt. Édesapám ezalatt elaludt, én pedig csak azért nem, mert még mindig élményt jelentett újra látni Schumachert a volán mögött. De hogy egyetlen épképzláb előzés sem volt a futam alatt, az nem normális dolog. Csupán egy kerékcsere, nuku tankolás, semmi izgalom. Mintha Nascart nézett volna az ember karambolok nélkül.

Hála istennek van fény az alagút végén, a McLaren, Schumi és a szaklapok már egyértelműen tiltakoznak, szabálymódosítást követelnek. Ha nem lenne egyébként is kampányidőszak, azt mondanám, gyűjtsünk aláírásokat az ügy érdekében, de így eszközök hiányában csak reménykedem, hátha két hét múlva jobb lesz az Ausztrál Nagydíj... :)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása