HTML

Intel csúcstalálkozó Párizsban

2011.10.16. 21:40 :: Oroján Sándor

A héten részt vettem az Intel európai csúcstalálkozóján, ami az infokommunikációs iparág trendjeiről, elsősorban a cloud computingról és az IT-biztonságról szólt.

intel3.JPG

A kétnapos rendezvény közben egy workshop keretein belül mutatták be a legújabb eszközöket és érdekes megoldásokat, emellett izgalmas és látványos attrakciókat is megtekinthettünk, mint a legósdobozt felismerő kamera, és a hozzá csatolt, a doboz tartalmát 3d-ben felépítve forgató monitor.

intel5.JPG

A csúcstalálkozón az Intel vezetői és ügyfelei is panelbeszélgetéseket, előadásokat tartottak. A meghívást a magyarországi Intelnek ezúton is köszönöm.

intel4.JPG

intel1.JPG 

Szólj hozzá!

Újra iskolapadban

2011.10.14. 23:16 :: Oroján Sándor

Idén elhatároztam, hogy ismét visszaülök az iskolapadba. Kedden, Egerben az Open University of Malaysia elnöke nyitotta meg a Kuala lumpuri intézmény távoktatásban indított MBA (Master of Business Administration) angol nyelvű képzésének első magyarországi évfolyama számára a tanévet. Megtiszteltetés, hogy hazánkban az elsők között iratkozhattam be a master-képzésre, ahol a távoktatás modern eszközeivel oktatnak rugalmas tanrendben.

malay1.JPG

Professor Emeritus Tan Sri Anuwar Ali elnök hangsúlyozta: az üzleti ismeretek megszerzésén túl a nemzetközileg elismert mesterdiplomával a hallgatók versenyképes munkaerővé válnak a világ bármely országa számára, és külön köszönetét fejezte ki az Eszterházy Károly Főiskolának a képzés lebonyolításában nyújtandó segítségért.

malay2.JPG

Az egri tanévnyitó egyébként az Agria Media 2011. és az ICI-11 jubileumi Információtechnikai és Oktatástechnológiai Konferencia része volt, így a helyszínül szolgáló Hotel Eger & Parkban a huszonegyedik századi oktatás informatikai eszközeit is megtekinthették az érdeklődők, míg a konferencián az információs és kommunikációs technológiák oktatásban betöltött szerepéről értekeztek.




Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása