HTML

Jobboldali Klub Alakult

2008.04.25. 22:57 :: Oroján Sándor

A minap megalakítottam a Hatvani Jobboldaliak Klubját iWiW-en. Ez egy virtuális közösség,amelynek bárki tagja lehet, aki regisztrált iWiW-en. Ajánlom minden hatvani jobboldali figyelmébe ezt, érdemes csatlakozni.

Ehhez az alábbi linkre kell kattintani:
http://www.iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=1018328

Szólj hozzá!

"Meggondolták" magukat

2008.04.25. 16:47 :: Oroján Sándor

Az általános iskolásoknak csak az első nyelvvizsga jár ingyen, csak az elsőt finanszírozza az önkormányzat. Alapfok esetén csak akkor, ha az írásbeli és a szóbeli is sikerül. És a diszlexiások, diszgráfiások? Őket hátrányosan megkülönböztetjük? Ezt a kérdést egy szocialista képviselő tette fel jogosan - szünetben. Szünetben, miután pártutasításra leszavazta a saját bizottságuk által megszavazott módosítókat, ami ennek megoldását célozta. Hiába, ilyen a pártfegyelem.
Leszavazták azt is, hogy a szakbizottság bírálja el a kérelmeket a polgármester helyett.
Érdekes, hogy van szocialista képviselő, aki a módosító indítványaimat támogatja bizottsági ülésen, mert egyetért azzal, hogy jók. Aztán testületin dominál a pártfegyelem. Nem teheti meg, hogy másként szavazzon mint amit az alpolgármester mutat. Ha bólogat, igennel szavaznak a szocialisták, ha rázza a fejét, nemmel. Persze a nyelvvizsgafinanszírozás kérdése nem politikai ügy. De pártfegyelem, az van. Leszavazzák az ellenzéki módosító indítványt akkor is, ha korábban támogatták...
Kérdezem ezek után: hogyan várják el a konstruktív ellenzékiséget legközelebb, ha a hatalmon lévők minden esetben destruktívak?

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása