HTML

Generációk Alapítvány

2008.05.18. 02:50 :: Oroján Sándor

A "Lőrinci Generációk" Alapítvány szombaton rendezett jótékonysági bált, az alapítvány támogatására. Családommal, bérma szüleimmel idén is részt vettünk rajta - édesanyám, már második alkalommal, a bál fővédnöke volt. A vidám estéről néhány kép alább látható.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A FIB-nek konyec

2008.05.18. 02:23 :: Oroján Sándor

"Societas" a Fiatal Baloldal, vagyis a FIB utódja. Feloszlatták magukat az ifjú szocik. Újra arcot váltottak, úgy látszik, a FIB-et, mint nevet sem merik tovább vállalni.
Jegyezzük meg: a már sokadik elnökcsere után döntöttek úgy, inkább nevet cserélnek - hátha az bejön. Nem tudom, mit várnak. Ugyanazok az emberek, ugyanazt a politikát folytatják, csak más néven. Ugyanúgy kiállnak a tandíj mellett, ugyanúgy lesajnálják a fiatalok érdekeit, csupán az anyapárt propagandáját szajkózzák, abból is az éppen aktuálisat - lásd a tandíj bevezetésével kapcsolatos köpönyegforgatást. És ez nem fog megváltozni attól, hogy latin nevet választanak, majmolván a Fidelitast.
Fidelitas - Új Nemzedék. Societas Új Mozgalom. Ezt a hasonlóságot, ugye nem akarják véletlennek beállítani?

Őszinte bocsánatkérés, és gyors, csendes távozás - akár Gyurcsányról, akár a fiatalokat cserben hagyó FIB-ről van szó. Ez hiányzik az országnak, nem a névváltoztatás, és az újabb száz apró trükk.

1 komment

Elindult a képblog

2008.05.15. 11:54 :: Oroján Sándor

Végre itt van! A flickr, a shozu és egyéb "epplikésönök" segítségével elindítottam képblogomat, ami a jobboldali boxok közt található, a facebook-os és iWiWes profilom alatt. Ide fotókat, képeket fogok feltölteni, amiket telefonommal készítek, vagy a neten érdekesnek találok. Negatív kommentek szervezett szerzői szerencsétlenségére szólok: sajnos a fotókat külön kommentálni a blogon még nincs lehetőség, csak accounttal rendelkezőknek és csak flickr-ön.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása