HTML

Debrecenben adót csökkentettek

2008.11.15. 14:22 :: Oroján Sándor

Debrecen példáját Hatvanban is érdemes lenne követni. Mint ismert, a FIDESZ vezette városban virágzik a gazdaság, az ipari parkokba sorra települnek a helyieknek munkát adó cégek. Ez köszönhető a helyi vezetés adócsökkentéseinek, vállalkozásbarát politikájának. Sajnálatos, hogy Hatvanban évről évre súlyosan emelkednek a közüzemi díjak, a lakosságot és a vállalkozásokat egyaránt sújtó tételek, míg a város cégei sorra mennek tönkre, vagy keresnek új telephelyet, ld. cukorgyár, Dai Dong...  Tanulságos cikk az alábbi:

http://fidesz.hu/index.php?Cikk=124008

Szólj hozzá!

Megyei válság = több pénz kommunikációra

2008.11.13. 19:05 :: Oroján Sándor

Ma részt vettem a Heves megyei közgyűlés Oktatási és Művelődési Bizottságának ülésén, ahol tárgyaltuk a 2009-es költségvetés koncepcióját. Ezek szerint jövőre plusz hitelkeretet vesz igénybe a megye, megszorít az intézményeken, eközben újra milliókat fordít majd kommunikációra, píárra. Az anyagból idézek:

1 komment

Pelczné Hatvanban

2008.11.10. 15:16 :: Oroján Sándor

Kedden, 18 órakor lakossági fórum vendége lesz Pelczné Gáll Ildikó Hatvanban. Szabó Zsolt, hatvani elnök meghívására érkezik városunkba a FIDESZ országos alelnöke, aki a DISZI aulájában tart előadást aktuális politikai kérdésekről valamint szakterületét érintő, család- és nőpolitikai témákról.

A FIDESZ hatvani szervezete és Szabó Zsolt házigazda szeretettel vár minden érdeklődőt.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása