HTML

FIDESZ - MV

2009.07.02. 20:16 :: Oroján Sándor

Szerda este, Kálon tartotta tisztújító ülését a FIDESZ Heves Megyei Választmánya. Az ülésen ismét elnöknek választották Balázs Józsefet, Nagyréde polgármesterét, alelnökök lettek: Laminé Antal Éva (Füzesabony és körzete), Török Margit (Heves és körzete), Horváth László (Pétervására és körzete) valamint Szabó Zsolt (Hatvan és körzete).

A FIDESZ országos Választmányába Barna Lászlót és Deé Andrást delegálták a választmány tagjai.

Az ülésen Szabó Zsolt az EP-választások hatvani eredményével kapcsolatban elmondta: soha ilyen intenzitással nem dolgoztak még körzetünk önkéntesei, és ez meglátszott az eredményeken is. A FIDESZ figyelemre méltóan szerepelt, fölényesen győzött, a szocialisták számára pedig csupán a harmadik hely jutott.

Szabó Zsoltot hallgatva azon tűnődtem, vajon mit gondolnak a Városháza vezetői és dolgozói az elmúlt évek teljesítményéről. 2006-ban itt nyertek legjobban a szocialisták, mára az eredményük egy átlagos körzet szintjére esett vissza. Szerintem egyszerűen kipukkadt a "modern, európai várost építünk" feliratú lufi, az emberek látják, hogy a kórházat elsőként eladó, az iskolákat az elsők közt összevonó, az építkezéseket valamiért méregdrágán és hitelből megrendelő MSZP semmivel sem különb mint a párt többi szervezete, tagjaik a mai napig azonosulnak Gyurcsány, Bajnai vagy Lendvai gondolataival, politikájával. A hatvaniak ezt nem nézik jó szemmel...

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása