HTML

Magyarország újraindítását segítik a fiatalok

2009.10.04. 15:04 :: Oroján Sándor

A Heves megyei Oroján Sándort a Fidelitas Országos Választmányának alelnökévé választották a szervezet békéscsabai ülésén.


Fotó: Nagy Té

"A szocialisták most a túlélésükért és a mentelmi jogukért küzdenek, ezért ki kell ábrándítanom mindenkit, aki azt gondolja, hogy a 2002-es, vagy a 2006-os kampánynál már nem lehet rosszabb. A 2010-es az eddigi legdurvább kampány lesz. Amit kapunk, azt nem tesszük a mellényzsebünkbe" - fogalmazott Szijjártó Péter, a Fidelitas országos választmányi ülésén, Békéscsabán. "A Fidelitas volt elnöke hozzáfűzte, az MSZP ifjúsági támogatottsága szétesett. A volt baloldali ifjúsági szervezet tagjainak egyik része börtönben van, a másik része szabadlábon."


Fotó: hir6.hu

Szólj hozzá!

Jobbikhoz pártolt egy MSZP-tag

2009.09.30. 22:05 :: Oroján Sándor

No Comment:

Baloldali szimpatizánsok lépnek át tömegesen a Jobbikba, egy volt szocialista lett a párt hajdúsámsoni elnöke is. Montlika Zoltán - a szocialisták tájékoztatása szerint - 2005 óta tagja az MSZP-nek, miközben rendszeresen publikál a "Szebb jövőt!" címet viselő lapban. Az MSZP hajdúsámsoni vezetőjét meglepte párttársa döntése.

Tar Zoltán, az MSZP hajdúsámsoni elnöke elmondta: meglepődve tapasztalták Montlika Zoltán kilépését az MSZP-ből. "Az az igazság, hogy nem is figyeltük, hogy ő nem lépett ki, tehát hivatalosan nem adott nekünk kilépési kérelmet" - közölte. "Miután most láttuk, hogy a Jobbik helyi szervezetének elnöke, mi is így győződtünk meg, így bizonyosodott be, hogy úgy néz ki, hogy párttag lett a Jobbikban” - fejtette ki. "Sajnos nekünk így utólag ki kell zárnunk az MSZP soraiból” - tette hozzá. A hírTV kérdésére, miszerint Montlika Zoltán tagja-e még az MSZP-nek is, Tar Zoltán azt válaszolta: "per pillanat, úgy gondolom, hogy tagja". (HírTV)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása