HTML

Tisztújítások hete

2011.09.18. 13:33 :: Oroján Sándor

Ez a hét sok változást eredményezett a Fidelitas számára, és személyesen nekem is. Szerdán, a Fidelitas országos elnökségének első ülésén egyhangú szavazással operatív alelnökké választottak, Kérdő Zsuzsával és Balogh Gergellyel együtt.

Pénteken a Fidelitas Heves Megyei Választmánya ülésezett, itt 6 év megyei elnökség után nem indultam újra, utódomnak Lombeczki Gábort javasoltam. A választmányunk egyhangú szavazással voksolt az elnökre és alelnökökre is, alelnök lett Bodnár Ivett (Hatvan), Boros Csaba (Pétervására), Gáspár Éva (Parád), ügyvezető alelnöknek pedig Földesi Dánielt választottuk. A Fidesz Heves Megyei Választmányába Lombeczki Gábort delegáltuk.

Az ülés végén szimbolikusan átadtam Lombeczki Gábornak a Fidelitas Heves megyei zászlaját, és arra kértem, legalább annyi rendezvényen legyen ott a jelképünk, amennyin az elmúlt években, hogy a Fidelitas tovább erősítse stratégiai szövetséges szerepét a legnagyobb kormánypárt mellett.

Szombaton a Fidesz Zöld Tagozatának országos tisztújítására került sor Budapesten. Az általam levezetett ülésen elnöknek választottuk Medgyesy Balázst, alelnök lett Balsay István, Nagy Andor, Illés Zoltán, Fejér Andor, Bali József. A Fidesz Országos Választmányába delegált tag lett Dankó Béla, Koncz Ferenc és jómagam.

A tisztújítások még folytatódnak, hiszen hátra van a Fidesz és a Fidelitas Országos Választmányának ülése is.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása