HTML

Egy hatvani lakos véleménye a parkolásról

2008.01.18. 21:21 :: Oroján Sándor

A következő e-mail egy hatvani állampolgártól érkezett hozzám, elgondolkodtató.
Főleg annak tükrében, amit Érsek Zsolt Polgármester Úr nyilatkozott ma a Diórádiónak.

Érsek Zsolt, Hatvan polgármestere a Diórádiónak azt mondta: nincs probléma a jelenlegi rendszerrel és Hatvan város lakói támogatják a Zagyva parti település parkolási rendszerét.

Az alábbi lakossági levelet testületi ülésen is felolvastam, a Polgármester Úr tehát tisztában lehetett a véleménnyel...

 "A parkolással számunkra olyan probléma is felmerül, hogy a hét és fél éves kislányunk az 1-es iskolába jár és nem tudjuk mindig megoldani, hogy az 5 perces türelmi időbe beleférjen a bekísérése. Előfordulhat, pl. ha a tanárnőjével kell beszélni, hogy 8 -10 perc lesz belőle. Délután a nagyszülők viszik külön órákra.
Miért fizessünk néhány percért délelőtt és délután is, minden nap?
A piac felőli ingyenes "parkolási" lehetőségek kapacitása nem elegendő a reggeli "forgalom" lebonyolítására.
A 6 órai díjazási időszak kezdés túl korai. Át kellene tenni 8 órára (mint más városokban). Ettől az időeltolástól, nem parkolhatnának a reggeli munkába járók egész nap, hiszen 3 óra elteltéve (11 órakor) elszállíttathatják a kocsiját, ill. magas büntetés (díj) fizetésére kötelezhetik. Erre a problémára megoldást kell találni, még akkor is, ha az iskola parkolójának építését tervbe vették. (Egyébként hol fér el?)
Ez nem a mi egyedi gondunk, sok családot érint."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr12302706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pajszer 2008.01.28. 22:31:44

A jelenlegi fizetős parkolási úgy rossz ahogy van.
süti beállítások módosítása