HTML

Utolsók közt a hatvani kórház

2008.01.20. 19:36 :: Oroján Sándor

Egy kedves ismerősöm ma hívta fel a figyelmem a www.hazipatika.com -on elérhető kórház-rangsorra.
Bizony, a hatvani intézmény az utolsók közt végzett - a rangsorolható 226 egészségügyi ellátóintézmény közül csupán a 167. helyen.
Ez főleg annak tükrében érdekes, hogy  a hatvani szocialisták nem győzik dícsérni a javuló ellátást, a sikeres konstrukciót.
Kár, hogy ezzel még a tragikusan gyenge magyar mezőnyben is az utolsók közt kullogunk.
Ezzel szemben örülhetünk a pénzemberek sikereinek, Érsek ezt nyilatkozta a napokban: "a Hospinvest működtetésében lévő hatvani, s a vele együttműködő, szintén Hospinvestes gyöngyösi kórháznak "van jövőképe", a hatvani például az idénre már szerény nyereséget tervez."
Reméljük, a nyereséggel elégedettek lesznek a befektetők, és barátilag megveregetik a Jó Polgármester Úr vállát.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr25304857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibicsoki 2008.02.02. 16:51:56

Én nem nagyon csodálkozok ezen a híren, elég csak körülnézni a korházunkban. Ahova meg a jelenlegi egészségügy tart, az még ennél is csak rosszabb helyre fogja sodorni a kisvárosi intézményeket. Persze annak még mindig örülhetünk, hogy nálunk (még)legalább szobákban vannak elhelyezve a betegek és nem a folyosókon...

Ragtapasz 2008.02.16. 11:03:13

Elénézést kérek a trágár szavakért, de ha igaz a hír akkor:
" A Hatvani kórház a legrosszabb szar egy kupac szaron."

süti beállítások módosítása