HTML

Nevetséges

2008.01.22. 21:52 :: Oroján Sándor

Ma egészen nevetséges közvéleménykutatást olvastam a HEOL-on.

"Egy Heves megye 18 év feletti lakossága körében végzett reprezentatív felmérés szerint a megkérdezettek több mint a fele a megyei Markhot Ferenc Kórház üzemeltetésének magánkézbe adása mellett tette le a voksát."

Persze: még 2005 decemberében is nagy többséggel a kórházprivatizáció ellen szavazott az ország. A szocialisták népszerűsége valahol a bányászbéka ülepe alatt, az egészségügy, tb-kassza, stb. magánosítása soha nem látott társadalmi ellenállásba ütközik, civil szakmai szervek tiltakoznak, Horváth Ágnes lassan Jockey Ewingnál is antipatikusabb a felmérések szerint, erre megjelenik egy "reprezentatív felmérés", amely ilyen eredményről számol be.


Ismét kilóg a lóláb, még a
(jobboldali elfogultsággal nem vádolható) HEOL netes szavazásán is ennek ellenkezője látszik. A HEOL olvasói szerint (59%!) inkább Eger működtesse a kórházat, a HospInvest csak 28%-ot kapott.
Tessék eldönteni: vagy bigott jobbosok olvassák a Népszabadságot is részben tulajdonló Axelspringer netes változatát, vagy a megjelent kutatás egy újabb a "száz apró trükk" közül.

Szerintem ez utóbbi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr99307873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása