HTML

Kvíz a népszavazásról

2008.02.18. 16:26 :: Oroján Sándor

Ajánlom mindenkinek az alábbi kvízt a népszavazásról. Kitöltése meglepő és mulatságos. Nameg tanulságos... Töredelmesen bevallom, csak 26 pontot értem el.

http://ajovalasz.hu/

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr48344325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dave_megmondja · http://davemegmondja.blogspot.com/ 2008.02.18. 23:21:57

Őszintén: van olyan elvetemült fideszes, aki egy pillanatig is komolyan gondolta, hogy az elmebeteg debilt megbuktatja a népszavazás? Komolyan kérdezem.

Nekem is 26. (Fuck!!!)

Tibicsoki 2008.02.19. 00:14:04

csak 16, és súlyosabb a helyzet mint gondoltam. Ebben az országban lassan már csak sírni lehet. 3xigen

morzsa 2008.02.19. 08:31:06

Egy nem publikált friss felmérés szerint a szocialista hívek álláspontja "változóban van" a Fidesz kezdeményezte szociális népszavazás három kérdését illetően - olvasható a Népszabadságban.

Závecz Tibor, a Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója az InfoRádiónak azt mondta: legfrissebb kutatási adatok a Fidesz által kért "igen" fölényét, egyben a koalíciós "nem" erősödését mutatják.

A lakosság egészének 70, 75, illetve 80 százaléka utasítja el a felmérések szerint sorrendben a tandíjat, a vizitdíjat, illetve a kórházi napidíjat. A Fidesz táborában ez az arány 90 százalék feletti, csakhogy az MSZP idióta szimpatizánsainál más a helyzet: a kórházi napidíjat illetően a cég felmérése szerint többen vannak, akik igennel szavaznának. A vizitdíj esetében fele-fele arányban vannak a szocialista támogatók és ellenzők, míg a tandíjat illetően már a nemek vannak többségben.

Feltehetően a kormány "tájékoztató kampányának" következtében az igenek aránya mind a három kérdésben csökkent, és "oszlik a bizonytalanság" - szögezte le a szakember.

Összességében a mérések azt mutatják, hogy mindhárom kérdésben a választópolgárok mintegy 40-50 százaléka fog igennel szavazni - összegezte Závecz Tibor.

(Híradó - InfoRádió - Népszabadság)

goofy 2008.02.20. 15:26:12

Nekem 21! Ebből látszik, hogy a "független média sem képes az emberek teljes befolyásolására:)
süti beállítások módosítása