HTML

A Vudu gazdaságpolitika mágusa

2008.02.21. 15:12 :: Oroján Sándor

Egy "hiteles" adócsökkentés bejelentése történt meg a napokban. Örömmel látom, hogy a FIDESZ programja elnyerte a bukófélben lévő miniszterelnök tetszését is.



Forrás: fidesz.hu

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr23348544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carnivora (törölt) 2008.02.23. 12:38:26

Vigyázz mit írsz Feriről, mert bevisznek a rendőrök ...

Oroján Sándor 2008.02.23. 19:12:43

Kedves Carnivora!

Sajnálattal hallottam a mai hírt a TV-ben, ami rólad szólt. Tény, hogy kommentjeid sokak felháborodását kiváltják -talán néha tényleg túl messzire mész-, de ez nem lehet ok arra, hogy bárki terroristának nézzen vagy lenácizzon. Egy valódi demokrata ilyet nem tehet.
Bizony, sokunkat szidnak alpári eszközökkel. Meggyőződésem, hogy erre a higgadt, nyugodt stílus az a válasz, amely hosszú távon eredményt hoz. Tetteink, stílusunk kell cáfolja a ránk zúduló rágalmakat.
Közhellyel élve: az erőszak a gyengék fegyvere. Én nem szidom sem Sast, sem Vukot, sem másokat. Akkor sem, ha ők útszéli rágalmakat mondanak rám. Az idő úgyis minket igazol, ahogy eddig is (lásd. underground videói). Szóval csak lightosan, no para, jön még kutyára kamion.

Apropó: a rendőrségnek önként jelentem: van itthon liszt és cukor is. Nem is kevés, szeretünk spájzolni. Vasgolyókat is tartunk (Lidl-ben vásárolható petanque készlet); üres üveg, fűnyíróban benzin és gyújtósnak való használt ruha is akad. Bátran jöhetnek, önként megmutatom ezeket. Ha kérhetem, ne hajnalban jöjjenek, mert akkor alszom - és a kutya is. Nem venném a szívemre, ha szegény, őszülő Gundót hajnali razzia zavarná édes álmában.
Tényleg: ha egy kutya megugat egy rendőrt és vicsorít is hozzá, az hivatalos személy elleni erőszakkal való fenyegetésnek minősül? Netán a közrend megzavarására irányuló cselekedet?
Csak kérdezem, hogy ne mondjak majd butaságot egy esetleges kihallgatáson, nehogy úgy járjak mint Gergényi a viperákkal. :)

Carnivora (törölt) 2008.02.24. 12:26:59

Nem tudom régen még csak a miniszterelnök hazaárulózásáért hurcolták meg az embert most már akkor is, ha a Sas féléket kommunistának nevezi :D egyre durvul a PÁRT

Carnivora (törölt) 2008.02.24. 12:35:34

Magyarországon nincsenek 2008-ban a hatalmi ágak szétválaszta Draskovics úr - végrehajtó hatalom - tudja közvetlenül vezérelni az ügyészséget, amely az igazságszolgáltató hatalmi ág része.

Carnivora (törölt) 2008.02.24. 12:39:40

"Tény, hogy kommentjeid sokak felháborodását kiváltják -talán néha tényleg túl messzire mész"

Ja, de ezzel az erővel a hetihetes összes szereplőjét bevihették volna hajnali kommandók érdeke a gaz diktátor Orbán alatt ilyen nem történhetett meg ...

Oroján Sándor 2008.02.24. 14:21:54

A hetihetes hipergáz, az biztos. Fizetett kibicek, folyamatos Orbán-gyalázás, és tényleg nem vicces. Hacsak az nem, hogy Fajkasházy még mindig nem talált logopédust Magyarországon, pedig jó gazdag ember.
Pár haverral és egy-két üveg sörrel sokkal viccesebbek vagyunk mint A Nemzet Jucija vagy Jákshow, Havas és Bajor együttvéve. De komolyan...

Carnivora (törölt) 2008.02.24. 15:12:58

Na már a Magyar Nemzet is felkeresett.

Oroján Sándor 2008.02.24. 15:32:10

Engem még sosem kerestek... Hiába, a hírnév botránnyal jön. Ez a fránya média... :)
süti beállítások módosítása