HTML

Hogyan tovább?

2008.03.12. 12:49 :: Oroján Sándor

Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatója az egészségbiztosítással kapcsolatban.
A közeljövő egyik fő beszédtémája lesz, hogy vajon az egészségbiztosítás magánosítása mennyiben helyes politikai döntés. A szakmai és civil szervezetek szinte egyhangúan állítják: a szocialista-liberális elképzelés súlyos károkat okoz az egészségügynek, kiszolgáltatottabbá teszi a betegeket, a magyar társadalom érdeke helyett a magántőke érdekeit szolgálja.
A valódi kérdés: visszavonja a társadalom akarata ellenére megszavazott törvényt, vagy egy őszi népszavazásnak kell ezt megtennie. Vajon felfogta a kormány, hogy nem szabad egy demokratikus választással kötött társadalmi szerződést egyoldalúan felrúgni, és gyökeresen a választási programjukkal ellenkező intézkedéseket foganatosítani, vagy 2010-ig folyamatos népszavazásokkal kell az embereknek érdeküket érvényesíteni ahelyett, hogy választott képviselői tennék ezt? Orbán Viktor sajtótájékoztatóján ezekre a kérdésekre kereste a választ az egészségbiztosítási törvényjavaslat benyújtásának apropóján.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr96377748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vica 2008.03.16. 08:59:31

Hogyan?

T O V Á B B !!!

X-Polgártárs 2008.04.02. 15:14:11

Hogy miért nem döglötök meg ott ahol vagytok ti tetves kommunista orbán seggnyalók.
süti beállítások módosítása