HTML

Fidelitas - megyei értékelés Egerben

2008.04.11. 21:40 :: Oroján Sándor

Péntek délután ülésezett a Fidelitas Heves Megyei Választmánya Egerben, a Polgári Szalonban.



Vendégünk volt az Országos Választmány elnöksége, köztük Koszorús László, az OV elnöke valamint Ágh Péter ügyvezető alelnök.



Az ülésen sor került a népszavazási kampány és eredmény értékelésére. A személyes véleményem szerint az eredmény megerősített minket abban, hogy jó úton járunk. Mi valóban a fiatalok érdekeit képviseljük, is az eredmény láttán kimondható: az ország elsöprő többsége egyetértett álláspontunkkal a tandíj ügyében is.



Szó esett sok szervezeti kérdésről, a jövőbeli programokról, és több dologban kértük az országos vezetés segítségét is. Az egri lányok palacsintát sütöttek nekünk, szendvicsekkel, ropival, üdítővel vártak minket. Köszönjük hölgyek, remek volt a felszolgálás - édesanyátok nyugodtan férjhez adhat titeket... :)))



A képeket köszönöm Ivettnek és Tominak.













1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr71421817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carnivora (törölt) 2008.04.13. 18:41:00

Jobban aktivizálhatná magát a Fidelitas toborzások stb. kevesen vagytok:(

Nem 2010-ben kellene majd a választások előtt két héttel hajkurászni az embereket ... végre Heves Megyében is elkezdődhetne a változás.
süti beállítások módosítása