HTML

Ismét informatika

2008.06.19. 23:05 :: Oroján Sándor

Az elmúlt két nap számomra ismét az informatika jegyében telt. A FIDESZ Informatikai és Telekommunikációs Munkacsoportjának ülésén oktatással kapcsolatos témát érintettünk, az informatikai készségfejlesztést megvalósító TITAN-programról kérdezhettük Drajkó Lászlót, a Microsoft Hungary ügyvezető igazgatóját. Napirenden szerepelt még a FIDESZ informatikai programjának kidolgozása is. Ezzel kapcsolatban ma délután Varga Mihálynál jártunk Nyitrai Zsolttal. A FIDESZ Gazdasági Kabinetjének és az Informatikai és Telekommunikációs Munkacsoportjának vezetői egyeztettek a párt stratégiájáról.



Úgy látom, a FIDESZ felismerte azt a lehetőséget, amit az informatika kiemelt kormányzati kezelése jelenthet hazánk számára. Mint elhangzott: az informatika a "magyar gazdaság motorja" lehet, ezért cél, hogy az informatika a FIDESZ gazdasági programjának szerves része legyen.


10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr77529922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiváncsiskodó 2008.06.20. 00:07:27

A fidesz már 2006-ban is felismerte az informatika jelentőségét, amikor más párt szerverét törte fel, ill. a jobboldal kormányzására tehető az Apeh-es adatmentési akció, amit azóta csak a hosszú bájtok éjszakájának neveznek.

Carnivora (törölt) 2008.06.20. 10:35:08

kiváncsiskodó 2008.06.20. 00:07:27

Igen ezt a hozzád hasonló idóták bevették, ahogyan azt is, hogy a rendőrpalotára szlovák terroristák lőttek, vagy a magyarok nyilacskái létezik nem pedig Szilvássy produkciói a figyelemelterelésre ... -

Oroján Sándor 2008.06.20. 11:11:16

Valószínűleg a FIDESZ hackereinek veszélyes támadásai miatt került 200 millió forintba egy egyszerű honlap, a kormanyszovivo.hu is.
Egyébként miért feltörés az, ha a szocik belső ellenzéke (vagy csak egy buta emberük) által kiadott felhasználónévvel és jelszóval belépsz és letöltesz?

t.Me 2008.06.21. 15:02:03

Kedves Sándor!

Úgy látom, te is beléptél a polihisztorkodó divatpolitikusok körébe... Ez elég sajnálatos dolog, mert a Fidesz háza tájékán te amúgy is egy magamutogató, haszontalan alak vagy, amire eddig valamiért még nem jöttek rá a feletted állók. De ahogy Petőfi is mondta: „Az idő igaz, s eldönti, ami nem az.”
A fejem fogom, miközben olvasom, hogy környezetismereti tanulmányaidra „alapozva” most elkezdtél az informatikához érteni. Nem értem, hogy szakmabeliség híján Nyitrai Zsolttal (a másik guru :))) együtt mégis mi okos gondolatotok lehet ezen a területen, de előre is kíváncsian várom. Sok értelmes biztosan nem születik majd eme frigyből, főleg, ha a microsofttól hívtok „szakértőt” a témához.
Ha a tudást, és a költséghatékonyságot, illetve a biztonságot tartanátok szem előtt, nem egy ilyen divatcéggel kezdtek kooperálni, aki majd a polgári kormányban is a magyar adóforintokat nyúlja le a szerencsétlen termékeiért. Már bukta az egész. De ne is várjunk többet Tőletek.. A szociknál divat, hogy csereszabatos embereik vannak, akik hol ehhez "értenek", hol ahhoz. Mindenesetre minden esetre van egy emberük. Kár, hogy a Fidesz is ezt az utat járja.
Szerencsére azonban Heves megyében a jobb oldalon – akik ismernek, és tevékenyen részt vesznek a politikában – sokan tudják, hogy Te valójában csak egy kamerák előtt ácsingózó, önbizalommal túltöltött ember vagy, aki nem azért van a pozíciójában, mert oda való.
Várom a napot, amikor rólad is lehullik a lepel, és a helyedbe olyan ember léphet, aki tesz is a dolgok előremenetele érdekében, és nem csak a száját járatja. Pl. a Fidelitas háza táján is… De ez már egy másik történet.

Üdvözlök innen minden jóérzésű jobboldali Heves megyei internetezőt!
Egy nálad szerényebb tevékeny fideszes…

U.I: Informatikai zsenialitásod igazolásához kevés, hogy ADMINKÉNT látod, hogy egy email címmel regisztrált magát két személynek kiadó valaki… Ehhez több kell, Sándor… Sokkal több. Amihez te kevés vagy. Szégyen, hogy a narancssárga logót engedélyezik az oldaladon megjeleníteni…

Gábriel 2008.06.21. 15:19:55

t.Me !El ne vedd a kedvét sanyinak a politizálástól!
Nagyon sok ilyen FIDESZ-es kell, Hatvanban különösen!
Ne vegye el a kedved az előző hozzászóló! Hajrá sanyika, előre!
Csak így tovább, tiszta szivemből kivánom!
SANYI! SANYI! SANYI! SANYI!

Gábriel 2008.06.21. 15:22:59

Ja, közben állva ütemes taps!

t.Me 2008.06.21. 20:40:17

Kedves Gábriel!

Elvakultságod, és fanatizmusod enyhén szólva is gyerekes.
S ha már ennyire lelkes vagy, kíváncsi lennék, hogy Te pl Hatvanban mennyi energiát fektettél Érsek elvtárs leamortizálására? Mert az önkormányzatotokat elnézve én nem kezdenék állva tapsolásba, sem Sanyizásba.
Majd ha a jelenlegi mszp-fidesz arány megfordul a képviselőitek között, akkor talán elkezdhettek.. felállni... Sanyizni meg majd azután.
Ha pedig annyit mutattok csak fel, hogy Oroján az ász a jobboldalon Hatvanban, akkor borítékolható a következő vereség is...
Nem blogolni kell, és fotózásokon szerepelni, meg nagyokat mondani, hanem cselekedni.
Hiteles, tehetséges emberek kellenek a jobboldalra, nem nagyotmondó matyik.

Gábriel 2008.06.21. 22:34:45

Kedves t.Me!
Kérlek néhány régebbi bejegyzésemet olvasd el, és akkor talán átértékeled a hozzászólásomat.

Érseket leamortizálni? Nekem nem célom, de nehéz is lenne jelenleg bárkinek. Nem nagyon kell neki beszélni- különösen ilyen sanyi félékkel nem -mert beszélnek a tettek. SOHA annyi fejlesztés nem volt a városban mint most. Ezt nem lehet elvenni. Azzal különösen nem lehet kétségbe vonni, hogy sanyika egy leamortizált papagáj módjára ismételget dolgokat, vagy előnyös képeket tesz fel ide magáról. Ezekkel talán egy "fiúmagazinban " lehetne sikert elérni, Hatvan közéletében kevésbé.

Oroján Sándor 2008.06.21. 23:25:49

Gábriel és t.Me önmagával vitatkoznak. Szánalmasak vagy! :)

Gábriel 2008.06.22. 06:51:11

Kedves sanyika! Nem szoktam önmagammal vitatkozni, mint te és "alteregód" "szalmazsák". Ez nem az én stílusom. Sok dolog fájhat az életben pl. kéztörés stb. de a magadfajtáknak legjobban az IGAZSÁG!
süti beállítások módosítása