HTML

Megint későn szóltak

2008.06.26. 14:42 :: Oroján Sándor

Ma 11 óra 36 perckor felhívtak a hatvani önkormányzattól, és közölték: 15 óra 15 perckor rendkívüli bizottsági ülésre kerül sor (a gazdasági és költségvetési bizottságokkal közösen). Azt mondták, két napirendünk lesz, a MÁV ovi átvételével és a TISZK-kel (Térségi Integrált Szakképzési Központ) kapcsolatban.

Mindkét témáról szó volt már múlt héten, rendes bizottsági ülésen, sőt: korábban is.

Aztán jött egy e-mail is 12 óra 4 perckor, amelyben hivatalosan is összehívják az ülést (telefonon, ugye nem lehet), ahol azt írják: csak egy! napirendi pontunk lesz, a MÁV ovival kapcsolatban, anyagot majd a helyszínen kapunk. A MÁV óvoda megvásárlása több mint 50 millió forintos ügylet.

Mivel ez a fejetlenség folyamatosan tapasztalható a hatvani önkormányzatnál, a jövőben rendszeresen tájékoztatni fogok arról, ha későn, esetenként a jogszabályi minimumot sem betartva értesítenek.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr95540615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábriel 2008.06.28. 14:42:00

Vannak még problémák!
Ma volt a "dísz" testületi ülés. ( Városnap, gondolom időben kiment a meghívó. Kérem SZEMÉLYES élményei alapján számoljon be milyen volt. (Ki lett a díszpolgár, kik kaptak elismeréseket, műsor stb). Izgatottan várom.
A testületi ülés után nem láttam kijönni a Hivatalból, biztos egy másik kijáraton ment ki...

Oroján Sándor 2008.06.28. 20:36:36

Kedves Gábriel!

Kár azt állítania, hogy egész végig a kijáratot figyelte, és nem látott kijönni. Mindketten tudjuk, hogy Ön ott volt testületin, mint a korábbiakon is, rendszeresen. Ehhez képest Ön több néven, több címen ír személyeskedő, durva mondatokat a blogomra, kár ezért.

A mai ülésen nem voltam jelen, mert egyéb elfoglaltságom nem engedte. Egyébként tegnap és ma is költöztem, a szobámat újratapétázzuk, így blogot írni is csupán este van időm. Közben számos feladat nem tűr halasztást, most a testületi ülésen nem tudtam részt venni egy másik munkám miatt. Egyébként a szobatapétázás, felújítás nagy felfordulással jár, ma délután -miután hazaértem- pormaszkban, védőszemüvegben csiszoltam a falat a mesterrel. Aztán jön Ön, és kommentál... :)

Na mindegy, nem untatom ezzel a Kedves Olvasót. Inkább megírom a következő posztot pár érdekes fotóval.

A díszpolgárnak -akinek nevét Gábriel pontosan tudja- ezúton is gratulálok. Személyét "tettleg" támogattuk, mikor annak ideje volt. A kitüntetés közös szándék...
süti beállítások módosítása