HTML

Több ezren tüntettek a Dobó téren

2008.07.01. 21:54 :: Oroján Sándor

"Több ezren gyűltek össze Egerben a Dobó téren hogy tiltakozzanak a Markhot Ferenc-kórház privatizációja ellen. A 18 órakor kezdődött rendezvényen felszólalt a város polgármestere, de a pulpituson álltak orvosok és ápolónők is. Mindenki arról próbálta meggyőzni az egybegyűlteket, hogy Egernek nincs szüksége a HospInvestre." (hirtv.hu)

Úgy látszik, ezek az emberek nem vettek részt a hatvani kórházbejáráson, és nem figyeltek még fel kórházunk (bocsánat, volt kórházunk) "dübörgő" fejlődésére. Pedig a HospInvest színes-szagos újságot is küldött a meggyőzendőknek (nekem is; el is gondolkodtam, hány lélegeztetőgépet lehetett volna venni a névre szólóan, postán keresztül kézbesített píárlap árából). A HospInvesten, a szocialistákon és a hatvani lokálpatriótákon kívül ma már senki sem hisz az egészségügy profitérdekelt feleknek történő privatizációjában. Ja de, az álnéven kommentezők egy része biztosan (vagy hivatalból). De talán ők is csak a következő népszavazásig.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr44548731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angyal 2008.07.02. 16:49:01

Sándor! A hír igaz, de:
- nem több ezren, hanem max. 450-500 voltak a téren, (rendőrségi adat!)
- egy magán cég azt csinál a pénzével amit akar (prospektus, vagy lélegeztető gép..)
- önök mit tapasztaltak amikor a kórház bejárás volt( szakértőjük nem mondott semmit, nem nyilatkozott, írásban nem jelzett?)

Nagyszerű ez a cenzúra, hogy csak az önnek tetsző véleményeket engedi ki. Én sem írok ide többet,( első és utolsó). Gondolom most ért véget a blogja is? Ön majd csak írogat, csak írogat....Esetleg több néven összeveszik önmagával stb. Micsoda programok!
Kellemes nyarat önnek is!

Oroján Sándor 2008.07.02. 21:57:56

1. Meg kell nézni a videót, mennyien voltak. A rendőrségi alul-becslések régóta tévedésnek bizonyulnak ezek alapján.

2. Az a magáncég közpénzekből gazdálkodik (OEP, stb.) Így joggal várható el, hogy a betegek javára fordítsa az adóforintokat, ne PR-kiadványokra, busásan megkent szerkesztőkkel, nyomdával, stb. Ez egyébként országos szocialista gyakorlat.

3. A kórházbejárással kapcsolatos felvetésekre már több ízben reagáltunk, olvasson vissza.

A cenzúrát emlegetni kár, amint látja: az ellenvéleménynek is helye van, ha az nem pocskondiázó és hazugságokkal teli, amint sok előző. Ahhoz viszont a jövőben nem asszisztálok, hogy egy ember több e-mail címmel, több álnévvel írogassa a butaságait. Meglepően nagy tisztséget tölt be egyébként ez az idáig lealacsonyodó illető...
A korrekt kritikának helye van, a pocskondiázásnak, hazudozásnak nincs. Legalábbis nem ezen a blogon. Ha valaki napi több órát kommentezik, talán csinálhatna magának egy saját oldalt. Vagy azt kevesen olvasnák?

Egyébként az összes közszereplő blogíró is moderál, egy bizonyos szint fölött, amikor személye túl kényessé válik ellenfelei számára, és főállású "dezinformátorokat" kezdenek el alkalmazni lejárató eszközként.

AbaSári 2008.07.03. 22:06:04

angyal 2008.07.02. 16:49:01

Kedves Arkangyal!

..."egy magán cég azt csinál a pénzével amit akar (prospektus, vagy lélegeztető gép..)"

Ön is elszólta most magát, szóval átjátszották a közkórházat egy magáncégnek?

Carnivora (törölt) 2008.07.14. 19:51:35

Nocsak a HospInvest már Mikolát is felvásárolta
süti beállítások módosítása