HTML

Nyári szünet

2008.08.10. 16:00 :: Oroján Sándor

Kedves Olvasó!

Ezúton tájékoztatlak, hogy jövő héten nyaralásomat töltöm a Balatonnál, ezért a blog frissítésére előreláthatóan nem kerül majd sor.

Jövő héten egyébként rendkívüli ülés lesz majd Hatvanban. Igazából furcsának tartom, hogy a hatvani képviselő testület egész nyáron rendkívüli üléseket tart. Jobban örülnék, ha kicsit tervezettebben sikerülne a várost vezetni, ahogyan más, Hatvannál sikeresebb városokban teszik. Ez a kapkodás (lásd kirívó példának az óvodaügyet) véleményem szerint, sehova sem vezet.

Ha esetleg valaki az északi parton járna közületek, javaslom, hogy keresse fel a Balatonfüredet egyik este, mert a minden évben esedékes "Borhetek" élménydús programokat, és mégtöbb kiváló termelői bort kínál az arra látogatóknak.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr39609362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dezső 2008.08.10. 17:14:39

Füredi programot hirdet? Látni, igazából ön nem Hatvani! Mi van azokkal a programokkal?

Oroján Sándor 2008.08.10. 18:37:19

A füredi Borhetekre évek óta elmegyünk családommal, mert szeretjük. Ezért "reklámozom". Egyébként régebb óta élek Hatvanban mint az Önök polgármestere, nem mintha ez valamiféle verseny kellene legyen a politikusok közt, csak hátha Önt ezzel meggyőzöm. :)
süti beállítások módosítása