HTML

Szakmai gyakorlat Brüsszelben

2008.08.21. 19:01 :: Oroján Sándor

Kedves Olvasó!

Jövő héten csütörtökön elutazom Brüsszelbe, két hónapos szakmai gyakorlatra. Megtiszteltetés részemre, hogy Barsiné Pataky Etelka munkatársaként dolgozhatok két hónapig az Európai Parlamentben, az Éghajlatváltozással foglalkozó ideiglenes bizottságban végzett tevékenységét segítve.

Habár két hónapon át nem leszek személyesen jelen a képviselő testület ülésein, Brüsszel nem a világ vége, a világháló nyújtotta lehetőségekkel élve követhetem majd városunk eseményeit odakinn is.

A blog frissítése természetesen nem szünetel addig sem, de elsősorban kinti tevékenységemről fogok beszámolni, így sok fényképpel szolgálok majd, hogy akik személyem vagy a PhotoShop retusálási technikáinak fanatikus rajongói, semmiképpen ne szenvedjenek pótolhatatlan hiányt... :)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr49626520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dezső 2008.08.21. 21:57:28

Internetezzen sokat(Heol., hatvani honlap, ajánlom még:WWW.Hatvan. blog), stb. Talán így több fogalma lenne a városról és annak működéséről mint most. Jó utat. Hiányozni fog a sok vicces - valóságot meg sem közelítő -írása. Eddig ez nagyon nyengén ment, de ne addja fel

Oroján Sándor 2008.08.21. 23:27:36

Kedves "Dezső"!

Ön ismét elszúrta, azt az e-mail címet használta Dezső névvel, mint korábban "Gábriel"lel. Eddig pedig azt, amit korábban "angyal" névvel.

Igazán nem értem, miért olyan fontos Önnek, hogy minden poszthoz valami személyeskedőt, durvát írjon. Ez a mostani még tűrhető, hát felraktam. Na, mind1. Ez az Ön dolga, ezek szerint ennél jobb nem akad...

Dezső 2008.08.22. 07:11:24

Nem gondoltam, hogy személyeskedő lenne vagy durva. Jó tanácsnak szántam!

loreley 2008.10.28. 12:37:55

Dezső, nagy arc vagy! :D
süti beállítások módosítása