HTML

Megyénk Sós Tamás reklámügynöksége?

2008.11.25. 20:39 :: Oroján Sándor

A Fidelitas Heves megyei elnökeként felháborítónak tartom, hogy a Heves megyei közgyűlés szocialista többsége olyan költségvetési koncepciót kíván elfogadni pénteki ülésén, amely újra bevezeti a 2007-ben megvont önreklámot. Ők maguk írják le, hogy takarékossági okokból, két éve megszüntették a kommunikációs és PR-keretet - és ezt a gazdasági válság közepén kívánják újra visszahozni. A reklámokra, öntömjénezésre költött pénz várhatóan 10 millió forint körül lehet 2009-ben.

Emellett bevallják, hogy jövőre 200 millió forinttal nő a megye likviditást biztosító hitelkerete, így várhatóan több tízmillió forinttal nő majd hosszú évekig a jelenleg is közel 600 millió forintos hiteltörlesztés.

Figyelemre méltó az is, hogy Heves megyében 1700 pályakezdőnek nem jut állás, a munkanélküliség tovább nő, ma már eléri a 12,3 %-ot.

Röviden összefoglalva: a Heves megyei szocialisták, a gazdasági válság közepén, újra milliókat költenének kommunikációra, miközben a fiatalok nyakába újabb hiteleket varrnak.

A Fidelitas, a Heves megyei fiatalok érdekében azt kéri a szocialistáktól: ne költsenek kommunikációra, és ne vegyenek fel több hitelt jövőre!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr20788516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király Sanyi 2008.11.26. 16:50:25

Tudunk arról valamit, hogy a többi megyében van-e ilyen keret? Ha van ott mennyi pénz van ebben a keretben?

Oroján Sándor 2008.11.27. 00:11:45

Sós Tamás ugyenrről blöffölt a reakciójában, egyetlen adatot se mert mondani. Nézzen utána az, aki ez alapján ítél, nem önmagában nézi az esetet. A mi helyzetünkön ez mit sem változtat, akár igaz az alá nem támasztott állítás, akár nem.

De kérem, mutassanak egy megyét, amelyik jövőre több hitelt vesz fel, és közben növeli a kommunikációs költést!
süti beállítások módosítása