HTML

Erdő Péter Hatvanban

2008.04.06. 23:28 :: Oroján Sándor

Hatvan celebrált szentmisét Erdő Péter bíboros, Magyarország prímása. A szentmisén Soós Ádám készített felvételeket, a HEOL tudósításrészlete mellett ezt ajánlom az olvasók figyelmébe.


Szólj hozzá!

KÓKUSZ KLUB

2008.04.05. 12:53 :: Oroján Sándor

Mint sokan tudjátok, Hatvanban új szórakozási lehetőség adódott a tavasz eljövetelével együtt - csicseregnek a madarak, egyre többen szerelmesek, és egyre többen buliznának egy nagyot.
Ma második alkalommal nyitja meg kapuit a Kókusz Klub, amely céljául tűzte ki, hogy igényes, minőségi szórakozási lehetőséget nyújtson a hatvaniak számára.
Örülök, hogy egy jó csapat tagjaként, szervezőként lehetek részese a rendezvénynek, amely egyben törekvés a drogfogyasztás visszaszorítására. A belépés joga csak azokat illeti, akik vállalják a Klub szabályzatának betartását, a megkívánt viselkedési normáknak megfelelnek. Ebbe beletartozik a drogfogyasztás mellőzése is, a rendezvény lebonyolításában, pedig a rendőrség is partnerként együttműködik, aktívan jelen van.
Az érdeklődők további információt találnak a www.kokuszklub.hu-n, vagy az iWiW-en, a klub profilján.

Infónak mára ennyi, mert sok még a pakolnivaló - találkozzunk este 8-tól a Grassalkovich Művházban, vagy a következő bulik egyikén!

Május 2-án (péntek) Fiatalok Éjszakája a legmenőbb latinos és mai slágerekkel,
május 3-án (szombat) Retro Party csak 18 éven felülieknek!

11 komment

Lakos egy f*szkalap b*zmeg!

2008.04.02. 14:50 :: Oroján Sándor

Molnár Gyula, Újbuda polgármesterének könnyeket előcsalogató vallomása :)

4 komment

Útelágazáshoz érkeztünk?

2008.04.01. 15:36 :: Oroján Sándor

Keressük Uri Geller utódját. Mivel az országban jelenleg zajló államválság leköti a politika iránt érdeklődő állampolgárok figyelmét, izgalmas hatvani történések pedig nincsenek (nyilván a hatvani szocialistákat is inkább Gyurcsányuk izgatja), úgy döntöttem, módot adok egy kis vetélkedésre a blog olvasói számára.
Ezennel az orojan.blog.hu is keresi Uri Geller utódját, aki képes látni a jövőbe, és sikeresen megtippeli az államválság kimenetelét!
Kíváncsi vagyok, szerintetek milyen lesz Magyarország 4 hónap múlva? (július végén, a politikai uborkaszezon közepén)
Lesz-e előrehozott választás? Lesz-e újabb népszavazás? Ki lesz a miniszterelnök? Lesznek-e reformok? Ki alkotja majd a kormányt (kisebbségi/többségi)? Ki lesz az SZDSZ elnöke? Avagy sikerül-e addig megtalálni az SZDSZ valódi tagságát, akik határozatképes kongresszust tudnak-e tartani?
Ezek a közvéleményt és a médiát ma foglalkoztató kérdések. Várom a tippeket.

8 komment

süti beállítások módosítása