HTML

Blogbejegyzések WidSetsen

2008.07.11. 09:20 :: Oroján Sándor

Mától blogbejegyzéseim elérhetők a legnépszerűbb mobilwidget-alkalmazáson, a WidSetsen is.
A blog olvasottsága egyre nő, vannak, akik naponta négyszer, ötször is visszanéznek az oldalra. Hogy megkönnyítsem azok dolgát, akik szeretnék kényelmesen, mobiljukról elérni az oldal legújabb híreit, és rendelkeznek megfelelő telefonnal, elkészítettem a blog widgetjét, ami az alábbi ikonra kattintva elérhető, sőt: azonnal hozzáadható a használt widgetek közé.

(A használathoz mobilinternet-kapcsolat, és WidSets alkalmazás szükséges)

Add to my Widsets

3 komment

BEZÁRNAK EGY ÓVODÁT HATVANBAN IS

2008.07.07. 14:27 :: Oroján Sándor

Az ovódák és iskolák összevonása után leépítések és forrásmegvonás következett Hatvanban. Mindez nem elég: most egy óvoda bezárására is készülnek Hatvanban. Habár májusban, a nevelési év előkészítésekor ennek még jelét sem mutatták (a lehetősége sem látszott az így is jelentős zsúfoltság miatt) most mégis a Bajcsy úti ovi bezárásáról akarnak dönteni a szocialisták.

Átveszik a MÁV ovit, bezárják a Bajcsyt. Ez lenne a fejlesztés? A létező tervek szerint 40 gyerek járna szeptembertől a Bajcsy úti óvodába. A MÁV ovival együtt is csupán 26 "kihasználatlan" férőhely lesz Újhatvanban. Hova kerül a maradék 14 gyerek? És miért jó az, ha minden óvoda teljes terheltségen vagy a fölött működik, zsúfolt csoportokban vannak a gyerekek, amikor hely lenne, csak nem kéne bezárni?

És ezek után még mindig meggyőződéssel állítják a szocialisták, lokálpatrióták, hogy a hatvani költségvetés remek és hibátlan? Talán már az is megvan, hogy kinek adják el az óvoda épületét, és milyen célra?

3 komment

süti beállítások módosítása