HTML

Megjelent a Megyehatár

2009.03.06. 12:41 :: Oroján Sándor

Megjelent kistérségünk új közéleti lapja, a havonta minden háztartásba eljutó Megyehatár. A szerkesztőkneka sikeres első számért ezúton is gratulálok, remélem, a jövőben is hasonló színvonalú írások jelennek meg a lapban.

A Megyehatár első száma alább olvasható:

1-3 old.

4-6 old.

7-9 old.

10-12 old.

Ha Ön Hatvanban vagy a környező települések egyikében lakik, és nem jutott el Önhöz az újság, kérem, jelezze a megyehatar60@gmail.com e-mail címen vagy az orojanblog@fidesz.hu -n.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr12985169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popov 2009.03.07. 13:44:59

Egy érdekes történetet szeretnék megosztani minden kedves hatvanival aki ezt elolvassa, olyan megfontolásból, hogy úgymond felment bennem a "pumpa", amikor elolvastam Oroján Úr hírfüzetét, azzal kapcsolatban, hogy a város vezetés nagyobb mennyiségű útszóráshoz használt sót tartott helytelenül ezzel nagymértékben rongálva a környezetet. A történet lényege, hogy minket azért büntetett meg a "kedves" környezetvédelmi felügyelet, mert a házunk előtt az általunk kiásott árokban, vagyis közterületen :) a szenes kazán belsejét, folyó vízzel átmosattuk és rozsdás levet engedtünk ezáltal a szennyvíz elvezető árokba. Én felhívtam a környezetvédelmi minisztériumot és környezetvédelmi jogászokkal beszéltem és azt mondták hogy a rozsdás lé magában nem minősül káros anyagnak környezetvédelmi szempontból, egyébként a környezetvédelmi hivatalnak nem volt egységes álláspontja egy kicsit meg voltak lepődve a kérdés hallatán. Kérdezem én, ha egy tájvédelmi területet veszünk és a rozsdás kerítésről az eső lemossa a rozsdás levelet a tájvédelmi területre, tehát nem szennyvízelvezető árokba!!! Akkor mi van ebben az esetben... Ezek aljas indokkal büntetnek bárkit, bármikor, bármiért!!! Ezek az embernek nem nevezhető, emberséget nem mutató hazaárulók osztják az észt hogy mi minősül környezetvédelmi szempontból károsnak, hát nem ez nevetséges!!!

bunko_jobbos 2009.04.10. 13:09:44

Olvastam valamelyik számát, elég jó újság. Mondjuk hamar leesett, hogy nem Moszkvában szerkesztik :-).
süti beállítások módosítása