HTML

Bizottsági "NEM" az iskola-összevonására

2009.04.27. 13:12 :: Oroján Sándor

Hatvan Város Kulturális és Oktatási Bizottsága nem támogatta a jelenleg működő középiskolák megszüntetését, és az új, összevont intézmény megalapítását sem.

A bizottsági ülésen Ságiné Szűcs Klára (MSZP), Jellinek János (MSZP), Friedrich Tünde (ÖHE) és jómagam vettünk részt, Pető Péter (MSZP) hiányzott. Mivel Friedrich Tündével együtt nemmel szavaztunk a középiskolák összevonására, a bizottságban a két szocialista szavazat kevés volt a többséghez. Szomorú azonban, hogy bár a tanárok, intézményvezetők, szülők, diákönkormányzatok és a szakszervezet is egyöntetűen tiltakozik az iskolák összevonása ellen, a szocialisták mégis keresztül kívánják vinni (egyébként sem szakmai érvekkel, sem gazdasági kimutatásokkal alá nem támasztott) elképzelésüket.

Csepelen, a 3. számú egyéni választókörzetben a korábbi MSZP-s képviselő megüresedett helyét a szavazatok több mint 50%-ának megszerzésével a FIDESZ képviselője nyerte vasárnap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr41089170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása