HTML

Bizonyítványosztás - Sós menekült

2009.06.12. 22:59 :: Oroján Sándor

Férfiatlan módon viselkedett Sós Tamás, a megyei közgyűlés elnöke. Titkárnője hazudott hollétéről, mert letagadta, hogy az épületben lenne, később mégis összefutottunk vele és Merczel Józseffel (helyreigazítás: nem Merczel Józseffel, hanem Sós Tamás egy munkatársával, Bátka Lászlóval. Hátulról összetévesztettük őket, ezúton is elnézést a kellemetlenségért). Kéznyújtás nélkül, ijedten elfutottak, mert tudták, hazugságon kaptuk őket. Szerencsére Lombeczki Gábor barátom lefotózta a menekülő képviselőt...

Videó a sajtótájékoztatóról:


A bizonyítvány

Történt ugyanis, hogy mint a Fidelitas Heves megyei elnöke, bizonyítványt készítettem Sós Tamásnak, amit előre bejelentve kívántam neki átadni pénteken, a Megyeházán. Az Egerben tartott sajtótájékoztatómat követően, melyen bemutattam a bizonyítványt a média képviselőinek, felmentünk a megyei közgyűlés elnökének irodájához, becsöngettem, és a megbeszéltek szerint megpróbáltam átadni Sós Tamásnak a bizonyítványát. Közölték, hogy Sós nincs ott, majd a titkárnője jött oda hozzánk, az ajtó elé, és mondta, hogy Sós Tamás nincs a Hivatalban, és senkinek nincs joga átvenni egy küldeményt tőlem, talán hagyjam a portán. Ő (mármint a titkárnő) azért nem vette át, mert fél kettőkor lejárt a munkaideje, és már negyed három volt...


Bemutatom

A parkolóba menet azonban összefutottunk Sós Tamással és egy munkatársával, akik épp kijöttek a Megyeháza hátsó kijáratán, és mivel tudták, hogy lebuktak, szó nélkül elmenekültek.


Menekül Sós és munkatársa (utóbbi eltakarja előbbit)
 

Férfiatlan viselkedés ez a szocialista képviselők részéről, hiszen a bizonyítványosztás egy politikai geg, amitől nem kell annyira félni, felfoghatnák humorosan is. Ehelyett ők hazugságra kérték a titkárnőt, majd mikor lebuktak, menekültek, szó nélkül, mint valami kisdiákok, akiket elkapnak az iskolai vécében, hogy suttyomban cigiznek... (és a biztonsági övet sem használják, de ezzel már ne bántsuk szegényeket)


Sós még siet, munkatársa már nem
 


Úgy tűnik, a biztonsági övet nem használják

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr401181925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása