HTML

Fidelitas MV Egerben

2009.06.13. 13:28 :: Oroján Sándor

Tegnap este ülésezett a Fidelitas Heves Megyei Választmánya. Az ülés előtt újabb négy fiatal lépett be az egri csoportba, és a választmányi ülésre is több, mandátummal egyébként nem rendelkező érdeklődő eljött.

A csoportelnökök beszámoltak a településükön folytatott EP-kampányról. Ez különösen nagy jelentőséggel bírt Egerben, ahol több szavazatszámláló is segítette a FIDESZt és például Bükkszenterzsébeten, ahol FIDESZ-alapszervezet híján a meglévő Fidelitas csoport tagjai kampányoltak nagyon jó eredménnyel.

Mivel a Fidelitas jövő héten tartja Tisztújító Kongresszusát, Heves megye is jelölt elnököt és 16 alelnököt. Elnöknek Ágh Pétert javasoljuk, míg alelnöki tisztségre az alábbi személyeket jelölte a Választmány egyhangú szavazással:

Koszorús László, Vántsa Botond, Kérdő Zsuzsa, Gajda Róbert, Zsiga Marcell, Mihalovics Péter, Csepreghy Nánor, Bere Károly a jelenlegi elnökségből, és Szedmák Tamás, Radnóti Ákos, Böröcz László, Schneller Domonkos, Vizin Tamás Lukács Bence, Vörös Ádám valamint Csanády László az új aspiránsok közül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orojan.blog.hu/api/trackback/id/tr61182598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása